-
Terka s těmi jejími fotografiemi by se spíš hodila do pánského časopisu zpěv nic moc ale tělěm by vydělávat mohla
-
jako...vy kurvy!!
Terezku milju ale sere mně, že kdyby nebyly schody z nebe nikdo by po ní ani neštěkl!! já jsem sem chodila mnohem dříve a nic tady skoro nebylo! a tedka jak před pár lety vydala schody z nebe tak jste tady všichni nalezlí!! nenávidím tyhle lidi! mají rádi jeden HIT a už se chovaj jako by byly jejím fanouškem několit let..
vrrr.. -
Ahoj Terezko, napadlo tě někdy živit se tím, co umíš? Zkus to, nebude to třeba tolik tahat za uši. Na zpět fakt nemáš, ale hezká jsi, to jo. A v tomhle zvráceném světě to stačí. Ukazuj se, ale PROSÍM, PROSÍM nezpívej. Aspoň ne vejšky, to ti fakt nejde.
-
Ahojky terezko, mam tě ráda a moc .moje nejlepší kamarádka .....spívala dnes ve školním pěveckým kole tvojí písničku .Rádio tak jí prosím drž palce *4* *4* *4* díky KAČENKA
-
ahojky terezko mám tě moc ráda zpíváš úžasně a klidně bys mohla jít do československo má talent já jsem na hudební škole no vlastně už ne ale plánujeme že půjdu do československo má talent a budu tam zpívat tvojí písen mám tě moc ráda a mámn tvůj podpis už se těším na další desku a jestly sis tento dopis četla tak ti moc děkuji tak pá pá pá ahojky mám tě moc ráda *14*
-
Terku mám moc ráda je to super zpěvačka jen tak dál...:)))
*3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* -
AHOJKY TEREZKO, moc se ti omlovám, že jsem ti nemohla popřát včera,ale prostě to nešlo.Přeju ti, aby sis UŽILA SVÉ 25 NAROZENINY A aŤ se ti vyplní všechny tvé přání.Moc ti fandím ohledně taneční stránky.Máš krásný osobitý styl tance.Hodně lidím se líbí samozřejmně včetně mně.Přeju ti, aby jsi pořád tak dobrá v tanci jaká jsi.Moc ti fandím.Kamča :-* ♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫
-
Re: Terka Kerndlová
jo,jo *3* -
Terka Kerndlová
........
++++++++
************jej i hit Schody z nebe. teda Buh ví+++++++++++++++. je starrrr+++++
********************* * zbožnuju jeji hity...........☺☺☺♫♥♥ -
mirkos81
Terko,co byl prosím tě ten eurosong,já jsem to vůbec nepochopil,pěvecká soutěž a nezpívat naživo..a když na zkoušce ano,tak to bylo tak falešné,já byl docela zklamaný :/ jinak barvu hlasu máš pěknou,až někdy na ten zbytek,jinak jsi fajn a poslední dobou máš pěkný styl *3* -
prosim o hlas
http://www.inparty.cz/fotocasting/l ipnik/ prosiim o hlas pro cislo 24...v te adrese ma byt lipnik dohromady, nwm cim to je,ale vzdy je tu mezera mezi l a i..ma to byt dohromady..dekuji za hlasy
hlasujte prosim kazdy den do 9.2. moc dekuju -
Bardotka
Jsem rád, že máme taky "Bardotku" *14* -
SUPER!
terka je super!užasně zpívá ostatně to ani psát nemusim protože to jistě všichni vědí! *4* -
:)
Terezko, ty jsi úžasná... *3* *4* -
Kerndlovou vyhnala prostitutka
Během příprav kalendáře Terezy Kerndlové (24) v holandském Amsterdamu bylo opravdu veselo. Nejenže celý tým sužovala nepřízeň počasí a průtrže mračen, přestože se fotilo na začátku srpna, ale problémy měla skupinka v čele s fotografem Jiřím Turkem i s místními obyvateli.K velmi vyhroceným chvilkám došlo během focení v legendární uličce červených luceren. Na místě, kde je zakázáno pořizovat jakékoli obrazové záznamy, se štáb dostal do křížku s policií. Strážníky na tým přivolala paradoxně jedna z prostitutek.
„Bylo vážně hodně složité v těch místech fotit, protože je to tam zakázáno. Jednou jsme museli odejít, protože na nás jedna slečna zavolala policii,“ se smíchem popisuje Tereza nepovedený pokus o nafocení snímku v ulici plné lehkých ženštin. „Podruhé jsme to riskli znovu. V deset ráno se nám podařilo udělat fotku v jedné z uliček, když ještě slečny za okny nebyly. Byla to naše jediná šance a naštěstí to vyšlo.“
Zpěvačce za týden focení Amsterdam k srdci příliš nepřirostl. Můžou za to hlavně nestálé teploty a nevyzpytatelné počasí. „Je tam taková zvláštní atmosféra, která se nedá popsat. Stačilo mi tam být jednou a nemusím se tam vracet,“ prohlašuje Kerndlová.
Přestože už má Tereza několik nabídek od komerčních firem na nafocení kalendářů na příští rok, rozhodně se nechystá vyměnit kariéru zpěvačky za modeling. „Focení mě baví a jsem ráda, když čas od času něco nafotím buď pro nějaký módní časopis, nebo na obal své desky. Zůstávám ale stále zpěvačka,“ říká Terka. -
mljt
ahojky mám tě mocinky ráda mljt vše nej at se ti splní tvá přání a hodně štěstí a zdraví a hodně štěstí do nové desky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*19* :-) -
Happy Birthday
Vše nejlepší k narozeninám Terezo!
KerndlovaTereza.blog.cz -
Re: ...
Wole nauč se minimálně aspoň česky a nebo psat a nebo přestaň chlastat -
Re: Teri
protože tak vypadá a i tak se chová !! *15* *13* -
:)
Strašně moc jí to v klipu Schody z nebe sluší..:) Vypadá tam jak devatenáctka..Moc se jí to povedlo..:):-* *4*