-
KLipy
Všechny videoklipy od Terezy Kerndlové pohromadě :) http://klipy.izdarma.cz/videoklipy- zdarma/tereza-kerndlova-videoklipy/ -
...
Tereza Kerndlová je normální tlačenka-kdyby neměla známýho otce, tk sama nedokážře nic...hlas nemá nijak zajímavej...spíš je protivnej... *13* -
Re: krvinka.12@seznam.cz
Ahooooj! To bys byla moooooc hodná, to je skvělý děkuju *3* *4* -
krvinka.12@seznam.cz
mno presne nwm jak se ten kluk jmenuje ae moje kamaradka si snim pise a dneska du zani tak ti kdyztak muzu napsat jak se jmenuje jestli ces? *3* -
prosím poraď te mi
ahoj, nevíte jak se jmenuje ten kluk co hraje v Terezčiným klipu- Holka jako já- hl. roli??? děkuju -
CD RETRO
AHOJKY KDO BY MĚL ZÁJEM KOUPIT SE SLEVOU NOVÉ CD RETRO OD TEREZY KERDNLOVÉ TAK SE MI OZVĚTE NA barbora.faldusova@kvnet.cz (JE NOVÉ A NEPOUŽITÉ).POŠLU NA DOBÍRKU.AHOJKY *3* -
Terezka
Ahojky jestli chcete vědět co se právě děje okolo Terezky tak koukněte na http://kerndlovatereza.blog.cz/
D -
Re: fanklub
Mockrát děkujeme.*4*
Už jsem zaregistrovaný. Fanklub je naprosto úžasný. A Terka si ho fakt zaslouží.
Chtěl jsem se Vás zeptat, zda se někde dají upravovat údaje v profilu, které zadávám při registraci???
A dá se změnit typ registrace??
Např. Když jsem se zaregistroval jako bežný uživatel(ne VIP) a nyní bych chtěl být VIP, jak to mám udělat??
Mockrát děkuji.
Marek -
fanklub
Oficiální fanklub Terezy je na www.tkfanclub.cz -
CD
AHOJKY,CHTĚLA JSEM SE ZEPTAT KDO BY CHTĚL CD OD TEREZY KERNDLOVÉ RETRO,JE TO NOVÉ CD(DOSTALA JSEM DVĚ)RÁDA BYCH HO PRODALA SE SLEVOU.KDO BUDETE MÍT ZÁJEM PIŠTĚ NA barbora.faldusova@kvnet.cz NEBO Faldusova1@seznam.cz AHOJKY BÁRA F. *3* -
Re: Re: Náhodou
jj a vlastne ani nechapu proc sem ty co na ni nadavaj lezou tak sem nelezte kdyz ji neate radi ne!! -
Jůůůů terezka
Terezku mam rada mam z ni referat na hudebku ja jejího tatu znam . Je supeeeeeer byla jsem na ni v bondy byla užasná ... v boleslavi *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Náhodou
*3* *3* *3* Užasnej hlas,užasná písnička Anděl a nádherná zpěvačka,je to hvězda. -
Re: Re: Náhodou
Však jasně, každej si může psát co chce. A taky to samozřejmě nebylo myšlený na všechny lidi. Ale muselo se to prostě napsat,ajko obecná věc, i když to nebylo myšlený an všechny.Sama přece musíš uznat, že by bylo šílený tady někomu vynadat a přitom vypsat jména všech,kterejch se to netýká, to by přece snad ani nešlo. A to víš, když se na to dívám s odstupem,tak jasně, některý věci by se možná dali říct jinak.
Já jsem hlavně chtěl nějak zapůsobit na ty lidi co tady Terku sprostě uráželi, jinak nic proti nikomu nic nemám. -
snad si kazdy muze na netu psat co chce kdyz si ho plati,ja jsem holka a nic ji nazavidim,ano je hezka to uznavam ale hloupa a bez talentu,a to je fakt ktery nikdo nezmeni. *3* -
Jasně, souhlasím a připojuju se:
Vzkaz pro všechny ty "mistry světa",co tady mají nějaký sprostý řeči na Terku:
Hele takovejch lidí už je na světě dost a nemusíte se nám pořád nějak trapně připomínat. Vytvořte si vlastní forum a na tom si pomlouvejte koho chcete. Nejlépe sebe navzájem!!!*3* Tady na vás nikdo není zvědavej a nemáte tady co dělat. A nesnažte se obhajovat svobodou projevu!!! *13* -
Náhodou
Terezka je moc pěkná holka a dobrá zpěvačka. Nevím, proč všichni, co sem píšou, jen nadávají a mluví sprostě...nejspíš to je jen závist. U holek, že nevypadají tak pěkně a neumí zpívat a u kluků, že na takovou, jako je Tereza jednoduše nemají a Terezu v životě nedostanou...Čili zkrátka a dobře vzkaz vám všem: Kupte si medvídka mývala a nelezte sem! Na vaše urážky nikdo není zvědavý!! -
fotky
Přidala jsem pár fotek Terezy,snad se Vám budou líbit :-) *1* *3* *1* -
dotaz
cau,chci se zeptat jestli chodis na čochy na žernovnik -
!!!!!!!
jestli se vám nelíbí jak zpívá tak proč jste tdy ani sem radši nechoďte tereza zpívá dobře *13* *1*