-
Maxová v nové galerii
http://animalrights.webz.cz/celebri ty_v_kozesinach2.htm -
Některé holky jsou fakt hloupé
Jak někdo jako Vy (holky od 12-17) může hodnotit takovou dámu, jako je Terezka Maxová ? Chtěla bych vidět Vás v jejich letech .. Podívejte se na sebe, než něco napíšete!! Pubertální trapky. *3* -
Terezko priznej, kolik vydelavas na te svoji nadaci. TYDOBRA DUSE *10*
-
STROM poznáš po ovoci
plody jejího života jsou mému srdci nejmilejší *1* -
JÁ JI MILUJI, má touha ve mě spaluje něžného barmana
Koukám na charliho andílky a musím říct, že kde jsou tři zrodí se 4,
Tereza je Grál, kam bych nechal vytékat všechnu svoji krev, bezezbytku bez omezení,bezkonce -
-
Re: JÁ JI MILUJI, má touha ve mě spaluje něžného barmana
KRÁSA VYZAŘUJE ZEVNITŘ DÁMY!!KDE JE KRÁSA
JE SVORNOST,UPŘÍMNOST,LÁSKA A V TĚCHTO CTNOSTECH SPATŘUJEME ŠTĚSTÍ A KRÁSU KTEROU
MAJÍ NEJEN ČESKÉ ŽENY.TEREZKA TAKÉ.
-
-
Nekecám
Terka je má teta a David Pospíšil je můj strejda. A to nekecám. -
Terko zase potřebuješ koupit nějekej ten baráček že zase žebráš od obyčejných lidi???!!! proč nepřispěji celebrity poslanci atd Víš proč?? protože moc dobře tito lide vědí kde a komu putuji na kontičko v zahraničí *16* *16* *12* *12*
-
-
Soudruhu, je mi líto , že tě navlékli do lidské kůže a ty nyní nevíš, jak se chovat, když do dnešních dnů jsi byl jen dobytek, přeji ti, aby ses s tou bolševickou nenávistí, kterou v sobě nosíš, vyrovnal dřív, než budeš stát před soudem, který jednou čeká každého tvora i patvora.
-
..... je to tak, většina těchto "somráků" ví, že nejvíce získají od těch chudších lidí protože ti mají opravdový soucit. Boháči to berou stylem "aby se neřeklo". Měli by chodit do sněmovny za těma chochtajícíma u koryt
-