-
Terezko,mám Tě ráda ještě,když jsi dělala Eso.Ve VV jsi bombarďačka a děláš to dobře.Chci se zeptat,co Ti udělal Tony,že jsi na něj tak nepříjemná?Všimli jsme si toho už po několikáté.Jsi na něj vysazená!!!!!!Nám se nezdá špatnej kluk a je sympaťák.Zmírni,jsou tam i jiní.Držíme palce. *15*
-
pomluva
Terezo jsi přímo hrozná.Nedá se na tebe dívat ani u vyvolených ani poslouchat na frekvenci.Obojí okamžitě přelaďuji. -
Terezka je nejlepší!
Terčo, jsi nejlepší moderátorka jakou jsem kdy viděla!!!JSAI SUPER! *1* *3* -
Terezko si super!!!
Terísku,si super! Jsem ráda,že jsi zpět musím se opakovat,ale zkrátím to-si super!!! *4* -
Je to baba ako iné....
Každé ráno vstanu a vzpomenu si na holku kterou jsem miloval.... a bola to pííí.. no ja taky nebol lepší... a co? Ale jde o to že ráno vstanu a vzpomenu si! A to je prima, pokud vztanu a vzpomenu si. A o tomto je ... milovat a mít rád. I když z toho nic nemáte a o tom to je. Dík za pochopčo. -
Terezko
Terezko, posílám Ti jedno velký DĚKUJU!!! *3* -
Drzim palecky....
Ahojky Terezko...jsem 22 letej kluk...ani nevim jak mam zacit...Asi tim,ze jsem stastnej,ze jsi zpatky.... *3* Je to jiz neakej ten rok...co jsi se mi jako moderatorka hudebniho poradu ESO dostala pod kuzi....Kdysi jsem tebou zil...byla jsi pro me neco jako motor kterej jsem jako 15 letej kluk tolik potreboval....prochazel jsem obdobim kdy jsem se hledal v sam sobe....Opravdu kazdej vykend jsem si pres tebe a tvemu pristupu k mladym dobyjel energii.Ani nevis jak jsem rad,ze jsi zase tady... Ziju v Anglii a tak jsem si jen kvuli tobe nechal instalovat ceskou televizi.... *4* Jsi vazne supr.... Take obdivuji jak jsi zkonala svou zavislost na drogach...Jsi jedna z mala ktera to dokazala a dokaze o tom verjne mluvit...moc te obdivuji....a take moc fandim....mas krasneho ale hlavne zdraveho syna...a to je"motor"kterej te zene dal a dal..... Je strasne moc lidicek kteri jsou stastny,ze jsi se vratila....za vsechny DIKY ... *3* ....Do budoucna tobe a tve rodine jen to nej a nej....mame te radi...PS:Drz se!!!!!!!! papala LUBIK -
LASKA
Mila Terezko, vím,že dostáváš spoustu krásných vzkazů a věřím,že ti dávají velkou sílu bojovat s lidmi,kteří nevědí o čem je život. Byla jsi nahoře,spadla jsi dolů,tedˇ jsi nahoře,budˇ prosím opatrná na lidi kolem sebe.Věř jen sama sobě,dostala jsi novou šanci a já i ostatní ti věříme,že to dokážeš.Když jsek koukala na vyvoleni 1,byla jsem nadšena jak umíš využít dar,který jsi dostala,ale když se podívám tedˇ,mám o tebe strach,že bude něco za něco.Vím,že peníze jsou potřeba,ale za jakou cenu?Nenech si prosím zničit život,máš krásného a zdravého klučíka.Modlím se za tebe.Vzdrž *4* -
ještě existujem
Chlapi nejsou všichni špatný,jen ty dobrý se blbě hledaj. Najdeš. *3* -
Terezko fandim ti...seš dobrá že si se z toho vyhrabala!! *4*
-
zivot je krasny ..
Pevne nervy a hodne osobniho stesti .... Leo -
Pozdrav
Ahoj Terezko, jsi báječná holka, držím Ti palce na druhý díl vyvolených, ať Ti to šlape jako v těch prvních. Hrozně Ti fandím, že jsi dokázala se vrátit do života a držím palce i u nohou. Nenech se vytočit bulvárem a buď statečná, dáváš hodně dobrý příklad všem závislým.Ukazuješ,že to přeci jenom jde,něco se sebou dělat . Měj se moc fajn ! -
Jen pro tebe má milá hodná křehká terezko!!
Milá Terezko, Kdysi jsem poslouchala rádio ( frekvenci 1) a můžu říct že i když vás nevidím tak si vás dokážu živě představit. To vaše máhání rukama k tomu zářivý úsměv no je to zcela všechno báječný. Ve vyvolených ste byla přímo úžasná a líbilo se mi jak ste soucítila s Vladkem ale pro mě žádny vladko není pro mě jste VÍTĚZ VY, dala jste té reality show osobní a lidský rozměr. Myslím, že jste se našla a to néjen po profesní stránce. BLAHOPŘEJI K FAKTICKÉMU VÍTĚZSTVÍ (I NAD SEBOU), BUĎTE TAKOVÁ JAKÁ JSTE!! Byla to těžká cesta, se vyhrabat zpátky tak hodně štěstí i když už asi šťastná jste tak alespoň hodně štěstí aby se nevrátilo období hrůzy a stresů!! Ps: Jste má nejjjjjjoblibenější moderátorka. *4* " Mám vás ráda jako ženu ale i jako fantastickou moderátorku!!! *14* *14* A krásně zpíváte vaše cd mám doma a má maminka ho velice často poslouchá!!! Líbí se mi písnička Andělíček a Bůh je dětí!! *4* Ještě vám mam zkázat od mamky ať tolik nekouříte, prý vás vyděla v Praze někde v restauraci a kouřila jste jednu za druhou , ale neboj te mě to říká taky!!!!! *5* Nashledanou paní pergnerová a drž te se, už kvůli svému synovi a mamince. Co by tady bez vás dělaly? A co fanoušci? Nashle. Veronika email: verci.majlicek@seznam.cz *8* -
vzkaz
Terezko,moc ti držím palce a nenech se otrávit debilními útoky na tvou osobu.Měla jsem tě ráda v Esu a vyvolené děláš skvěle.Díky za to a drž se!!!!!!!!! *4* -
díky Terezko
Milá Terezko, moc Ti fandím a držím palce. Něco moc pozitivního z Tebe vyzařuje. Buď moc šťastná a užívej si všeho, co život přináší. *14* -
Klídek
Milá Terezko, přeji Vám mnoho síly v boji s BULVÁREM, přehlížejte jejich články, nejsou důležité. Mám Vás velice ráda a přeji mnoho pohody.Lenka *1* -
bojuj a buď šťastná
Fandím Ti stejně jako spousta ostatních. Velmi si Tě vážím. To, co jsi už dokázala je výjimečný. Taky velmi dobře víš, že život nejsou jenom výhry, tak Ti přeji, ať jich máš v životě co nejvíce. Všichni se snažíme žít jak nejlíp umíme a taky díky Tobě víme, že pokud to nevzdáme, vždy je ještě šance. Tak bojuj dál a buď šťastná. Jsem s Tebou. Za všech okolností. I když děláš chyby. Mezi náma ... kdo je nedělá? -
Ahoj Terezko! Jsi pro mě nejen Osobnost, ale i Člověk s velkým Č! Vše, co jsi prožila bylo, protože to tak mělo být! Tím, že ses dokázela vždy zvednout ze země a vše překonat jsi získala obrovskou sílu, kterou má jen málokdo! Velice si Tě vážím a jsem s Tebou, mám Tě moc rád a moc Ti děkuju, že jsi!!!
-
komunikace
díky,že jsi a taky dík a vůbec a to není žadnej fór to je totiž hardcor a pozdravujutě aji za Zuzanu a Helenu a ty jseš ve znamení raka tak to jsi rodiný typ no ono to fakt jednou vybuchne a jak dlouho to bude trvat!? ps:Radio to jistí mob.603308245 -
te teda pozdravuju Pes