Přejít na výpis diskuzí

Tereza Pergnerová

OSOBNOST 31.12.2006 
219 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zhulenecky text

Cau Terezko..jsi docela fajn..zas tak dobre te nezname na to, aby sme mohli rict,ze jsi uplne fajn..ale jses silna.jako jsem na ambulantni lecbe..a je to dost dost dost tezky..asi to nezvladnu a pujdu do lecebny..ale snad ne.. ale v televizi te sledujem..mas uspech..jen se nedrz v ustrani..jinak te bude malo..jo a vysvetli, jak te bavi NORMALNI zivot? no nic cau
  • Já Vám věřím

Terezo já Vám věřím a hrozně Vám fandím.
  • *3* *9* *4* *5* *16* jsi super Pergnerka
  • tereza pergnerová

jsi faj napiš na 776109844
  • reklama

Když jsem slišel na radiu Blaník jak Tereza nabádá lidi hrát bingo,tak mě bylo z toho smutno. Kvůli penězům přemlouvá lidi aby se dostali do podobného bahna jako byla ona. Je mi z toho smutno, všichni jí drží palce a ona bez nějakýho studu svádí lidi k harardu. K automatům už je to jenom krůček. člověk by od ní čekal nějakou lidskou činnost proti těmto neduhům a ona si klidně na tom přividělává, snad né už zase na drogi.Společnost to stálo tolik peněz a usilí a ona se takle odvděčí, je to sprosté od ní.
  • Držím palce

Držím Terezce Pergnerové moc palce,ať ji všechno vyjde Marcela
  • Pro Terku

Ahoj Terez Teprve dneska jsem koukla na 13.komnatu,kterou jse si natočila.Víš i já jsem brečela,protože to co si prožila nebylo jednoduchý a já ti věřím,že už se do toho nikdy nezamotáš.Máš krásnýho syna a to tě snad drží.Víš ty si člověk který ze sebe nic nedělá a to je správné.Asi si to jako malá něměla lehký.Držím ti palce a máš opravdu překrásného syna tak so ho važ on tě bude potřebovat a ty jeho.S krásným pozdravem Verunka
  • zase šíííleně

Teriano, i já ti stále fandím a přeji ti už konečně toho chlapa!!! (pár zajímavých se pohybuje i v mém okolí - obyčejní a hodní lidé =o))) a čekám, že zajdeme na kafe... s Adamem jsem už přednostně dohodnutá... ty víš, že budu ráda... a ty bys třeba byla taky... ještě se ti někdy ozvu... tak jako tak... tvá osobnost mi nedá spát... jsi mi vzorem a vždycky jsi svým způsobem byla.. šíííílená... mám tě ráda... Nora
  • pro tebe

Vše se vyjasnilo..konečně ..vím jaké to je být na háčku,myslím že nejen v tomhle ti rozumim...a stále držím palečky..si osobnost která má silnej charakter ale málokdo to vidí.Je těžký mít občanku na xichtě důležitej je syn tak ho pozdravuj *5* *3*
  • Andělíčku můj strážníčku

Ahoj Terezko! Slyšela jsem Tě v TV dokumentu zpívat písničku Andělíčku muj stážníčku.Moc se mi ta písnička líbí a chtěla bych ji mít.Je na nějakém tvém CD?Kde bych ji získala?Měj se moc hezky.S pozdravem Marcela
  • Tereza je supr vždy jsem jí hodně fandila!!!!!!!!!:-)!!!!!
  • Terezko, držím Ti palce. Ta myšlenka pomáhat lidem z dětských domovů, pasťáků atd. je moc hezká. Též drogově závislým. Myslím si, že děti z dětských domovů bez finačního a sociálního zabezpečení mají prioritu. Oni si svůj úděl nevybraly a jsou v životě nejvíc poznamenány.Ukradené dětství.Feťáci ano. Jistě mi dáš za pravdu. Měj se hezky a hodně penízek pro všechny. Vlaďka
  • Držím ti palce

Ahoj Tery a všichni její fandové moc ti držím palce a doufám že zase nespadneš na fet měj se pěkně a závidím ti,ty jsi ted'v pohodě ale mě ted' vše sere
  • Trezko,ty nejsi osobnost,ty jsi Osobnost!!!cetla jsem prispevky a 99% prispivajicich jsou tvi velci fanousci a obdivovatele...patrim mezi ne!!!ten zbytek jsou jen ubozaci.kdyz zacali vyvoleni,sledovala jsem te a zasla.ve vodopadu t.hanaka jsi presvedcila nejen me ale i lidi,kteri te meli zaskatulkovanou jako fetacku,ze jsi inteligentni holka,ktera ma co rict.a drogy uz jsou nastesti minulost!!!zpatky ni krok!!!co dodat,doufam,ze nas nezklames!!!drz se
  • Trezko,prave sem se divala na 13.komnatu.vzdycky ses mi libila(sledovala sem Te v esu,v pohadkach..),ale dneska kdyz sem to videla..v nakych chvilkach mi az behal mraz po zadech.. ses dobra,ze si to dokazal!!!!drz se!!!packo
  • ČAGO BELO

TEREZO SEŠ KOČKA ZDAL SE MI O TOBĚ SEN JAK SME TO DĚLALI VE DVOU SEX A TY SIS VYNDALA KOZY BYLO TO SUPER
  • PANI PERGNEROVA

STE MOC KRASNA ŽENA POKUD MATE ČAS RAD BYCH SE SEŠEL S VAMA
  • JSES NEJJJJJJJJJJJJLEPSI
  • Dostala jsi mne

Je to pár dnů co jsem sledoval dokument na ČT , 13 komnata. Musím přiznat , že můj názor na tebe byl ne příliš dobrý , ale ani nijak vyhraněný. Ovšem co jsem shlédl jmenovaný dokument jsem začal přemýšlet o příčinách tvého "selhání" a musím přiznat : DOSTALA JSI MNE . Jsi vlastně tak křehká a přitom slupka je tvrdá. Divné ale asi pochopitelné. Přeji ti v životě spoustu lidí , kterým na tobě bude záležet , jen tak máš opravdovou šanci na totální výtězství. Pokud o tebe bude mít kdokoli strach věz , že ti dává obrovský dar , sílu a kousek své energie. Měj se moc fajn a tak trochu po tvém : ČÁGO BÉLO tvůj "nikdo".
  • Ja pre Teba nemam slov,proste si pre mna niecim vynimocna,si mi velmi podobna,mozno preto ti celkom dobre rozumiem,mam rada ludi,ktori su podobni mne,pretoze mam pocit,ze mi aspon niekto rozumie.Rada by som sa s tebou niekedy stretla,velmi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit