-
Terka je nejlepší
Terka je super a super bude,je to nádherná ženská plná života a elánu,je totiž sama sebou a kdo si to neuvědomuje je prostě víte co -
terezko seš uplně skvělá moc ti držím palečky at všechno zvladneš moc rada bych tě poznala vim že se to asi nikdy nestane ale i tak pořad doufam že tě jednou potkam moc rada bych s tebou pokecala nevzdavej se a hlavně mysli na Samuela ju
terka -
terka
Terezka je uplně supr držim ji palečky *3* -
-
Re: terka
nejjjjjjjjj modeatorka zpěvačka .supr užas.......... nain yes fenky jů
ilove you iwant you posilam kisses terko .............. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Narciska
Ahoj jsem moc stastny a rad kdyz te vidim jak se vzdy usmivas a jsi sva.Prozila jsi hodne zleho i dobreho a jsi hlavne obycejna supr zena.Mam v planu navstivit Prahu na vikend a rad bych se s tebou prosel a popovidal si,ale jen pokud budes mit cas.Budu se tesit na tvou odpoved. Zatim ahoj Paja *4* -
HVĚZDIČKA
Připadneš mi jako velice přitažlivá a inteligentní dívka i když tě znám pouze z medií.Jen chci říci,že nejduležitější je tvuj názor sama na sebe a né okolí.Myslím, že se s tebou super povídá a proto ti tu nechám své tajné čísílko *4* 723 253 374 *5* ,protože na netu nejsem stále.Miras pa,pa -
-
Re: HVĚZDIČKA
ty vole.....tajné číslo, zveřejněné na netu.....! *3* -
-
Re: Re:terka pegnerova
ahoj te.terko tady vaše faninka. veronika korodiova .jste supr.čago belo,
-
-
-
tereza
Mě osobně se vůbec nelíbí jak moderuje . To jak neustále mává rukama a mrská hlavou a k tomu to mrkání , no hrůza . Přijde mi pořád pod vlivem . A ty řeči , že přestala s drogama , to už tady jednou bylo . *13* -
-
Re: tereza
ahojte terko . mam vas rada
-
-
........
JO? mě je na blití z tebe každej má právo říct svůj názor ale stačí ho vylowit 1 a bez urážek *16* *8* *13* -
Pergnerová je zdechlina!!!
Je mi z ní na blití!! *16* -
-
Re: Pergnerová je zdechlina!!!
TY CO TO PÍŠEŠ A TAKTO URÁŽÍŠ TEREZU TAK TO JEN SVĚDČÍ O TVÉ INTELIGENCI KTERÁ JE ABSOLUTNĚ NA BODU MRAZU -
Krkavec
Tak se poblij.Jsi opravdový chlap, když se umíš podepsat.Krkavec ti vyloženě sedi.Horší už to být nemuže.Nazdar.Srabe. *3*
-
-
TEREZKA
*14* Terezka je suprový človíček,jsem ráda,že prostě je *3* -
Terka je sluníčko
Ahoj Teri!Jsi sluníčko a jsem ráda, že jsi tu s námi.Jednou ti řeknu, jak moc pro mě znamenáš. *3*