Přejít na výpis diskuzí

Tereza Voříšková

OSOBNOST 31.12.2006 
286 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • caw

ahoj terezka...teraz som si pozrel film raftacii...ktory je uplne skwely...ale vsimol som si jednu postavu ktora tam bola lepsia krajsiaaaa *3* vsetko stim spojenyy,,si welmi krasnaaa nekedy by sme mohli pokecattt icq429117557...som pohode chalan...a teras uz aj twoj velky fanusikkk prajem ti vsetkoo najj do noweho roka aby ti vislo to co chcessss najviaccc....ak budes mat chwilu cas odpis.....twoj obdiwowatel mario bezak zo slovenska *4* *4*
  • nádherná

Ahoj Terezko, musim ti rict to co ti tu reklo uz plno lidi a to ze jsi nádherná. V Rafťácích jsi byla úžasná a doufám že se brzo objevíš v dalších filmech. Přeji hodně úspěchů v tvé filmové kariéře a to jak v tomto roce 2008, tak i v mnoha dalších *3*
    kdyby jsi chtěla někdy pokecat, tak tady je moje icq: 447671230
    věřím že se přece jen někdy ozveš

jen takový dodatek: jak tady už někdo psal, jak jsi vyšla z těch záchodů tak jsi byla fakt krásná *3* *4* *3*
  • jojo

Ahoj Terezko chtel bi sem ti poviedet ze se mi moc libis. Kdis sem po prvi videl film raftaci horozne se mi na tobie libi tvoje povaha a hlavne grimasi. Ti chibi si nevsimej ja sem slovak moc neumim vas jezik
  • konečně sem zkouknul Rafťáky

jestli máš čas si tyhle kraviny vůbec číst, tak ti musim poblahopřát k tvý důležitý roli, která tě vynesla hodně vysoko a držet palce do budoucna. co se týče rafťků byla si profesionální a nejkrásnější jakou sem tě kdy spatřil na obrazovce bylo když si vyšla z tý kabinky na záchodech a usmívala ses (přiznam se že sem si to musel několikrát vrátit) *15* .Vojta se ale má co lidi?
  • terka

ahoj terko prosimta napis mi tvoje icq cislo a si pekna a uzasna v tom filme a hlavne na zachode proste vsade tohle je psece vodackej kurz ne cau
  • Re: néééé

posli mi vsechno o terezke e-mail cislo vsechno
  • terezka

ahoj terezko v tom filmu raftaki si dobra chcem ist blizsie napis
  • Terča

Čau Terezo dival sem se na Rafťáky a myslim si že si tam nejhezčí z celýho filmu moc ti fandim tak mi prosim prosni na muj e-mail Tomas.zizi@seznam.cz nebo na moje ICQ 402-392-463 moc se mi libiš a sem tvuj velkej fanda *14* *14* *14*
  • hezká holka

Terezko si hezká holka chtěl bych s tebou pokecat napiš mi na e-mail můj e-mail je benisek6@atlas.cz pls prosim napiš *14* *3*
  • Mám nový blog

Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz
  • Terko pamatuješ si mě?

Ahojky Vóřo... Máš ještě tuhle přezdívku, ne? Vzpomínáš si na mě? Byli jsme spolu na táboře ve Vestci u Hříměždic... Sháním na tebe asi 2 roky kontakt..Tak ty hraješ v Rafťákách? Ještě jsem to neviděla, asi bych to měla shlídnout...Moc se mi stýská, mám ještě tvoje dopisy, fotky...všechno *9* .. Mám tě pořád ráda, Terko...Jestli sem někdy nakoukneš, prosím napiš mi..budu moc ráda.....
  • néééé

koukam tady samý zoufalcí hned každej pošli mi tvoje iCqo?vy ste teda dost úplný debílkové!!těprsk zmrdí *13*
  • NEWIM

Vsichni piste ze je uzasna...trapky je hezka me se taky libi ale kdyz chodi s tim Kotkem tak na vas urcite bude mit cas.myslim ze neeeeeeeeeeeeee!!!!ale napis jestli budes chtit 494-656-843 *4*
  • Nádherná holka!

Ahoj Terezko...V raftakach si byla uplne uzasna! Si moc krasna holka s velkym talentem *3*. Jestli by si chtela nekdy pokecat byl bych moc rad kdyby si mi napsala ICQ nebo email na nex.crew@seznam.cz *7* *4* preju hodne dalsich uspechu - Jura(18)
  • nejlepsi herecka

cau terezko prosimte mohla bys mi na e-mail vojtik.kratky@seznam.cz odeslat tve icq(v raftacich si hrala nejlepe *14*
  • Cauki....

Ahoj Terezko...moc bych si přal kdyby si mi da icq..chtel bych si s tebou pokecat...mej se hezky a preji dobrou karieru..moje icq...428744486 *14*
  • krasna holka

Čau Terezko,videl jsem Rafťáky a myslím že jsi tam zahrála fakt z těch děvčat nejlépe,navíc jsi velice pěkná a myslím že to nemělo vůbec chybu.Vzpoměl jsem si na jednu moji bývalou žábu a jste si velice podobní.Doufám že přijmeš případnou další nabídku v nějaké roli,protože by byla škoda takového talentu nevyužít.Už se těším na nějaký další film kde budeš hrát.Bylo to fakt super a přeji ti v životě vše nejlepší.Tvůj obdivovatel Pajas Highlander
  • ...

sem trapnej, viděl sem raftáky až před tejdnem. ale ta holčina, fííííííííííha *1* ne, fakt ti to sluší ...asi sem se "platonicky" zamiloval ... *3*
  • Fakt sexy

ahoj Milašku tvuj kamoš.Balíš Vojtišku Kotišku nebo Juru Mááááááádla.šukalas se s kotkem na záchodku.nebo si mu hulila pero.jestli jo nebo ne tak mi napiš.maš muj e-mail.prci prci šukání
    *4* *7*
  • DK

Ahoj Terezo. Jsi fakt hezka holka a nejvic ti to slusi s rozpustenymi vlasy. Byl bych rad, kdybys mi napsala. Moc bych se s tebou chtel seznamit aspon pres net. Tak kdyby jsi mela cas napis. Bud na mail nebo na icq - 353015325. Martin z Hodonina.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit