-
néééé
koukam tady samý zoufalcí hned každej pošli mi tvoje iCqo?vy ste teda dost úplný debílkové!!těprsk zmrdí *13* -
-
Re: néééé
posli mi vsechno o terezke e-mail cislo vsechno
-
-
Terko pamatuješ si mě?
Ahojky Vóřo... Máš ještě tuhle přezdívku, ne? Vzpomínáš si na mě? Byli jsme spolu na táboře ve Vestci u Hříměždic... Sháním na tebe asi 2 roky kontakt..Tak ty hraješ v Rafťákách? Ještě jsem to neviděla, asi bych to měla shlídnout...Moc se mi stýská, mám ještě tvoje dopisy, fotky...všechno *9* .. Mám tě pořád ráda, Terko...Jestli sem někdy nakoukneš, prosím napiš mi..budu moc ráda..... -
Mám nový blog
Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz -
Terča
Čau Terezo dival sem se na Rafťáky a myslim si že si tam nejhezčí z celýho filmu moc ti fandim tak mi prosim prosni na muj e-mail Tomas.zizi@seznam.cz nebo na moje ICQ 402-392-463 moc se mi libiš a sem tvuj velkej fanda *14* *14* *14* -
jojo
Ahoj Terezko chtel bi sem ti poviedet ze se mi moc libis. Kdis sem po prvi videl film raftaci horozne se mi na tobie libi tvoje povaha a hlavne grimasi. Ti chibi si nevsimej ja sem slovak moc neumim vas jezik -
nádherná
Ahoj Terezko, musim ti rict to co ti tu reklo uz plno lidi a to ze jsi nádherná. V Rafťácích jsi byla úžasná a doufám že se brzo objevíš v dalších filmech. Přeji hodně úspěchů v tvé filmové kariéře a to jak v tomto roce 2008, tak i v mnoha dalších *3*
kdyby jsi chtěla někdy pokecat, tak tady je moje icq: 447671230
věřím že se přece jen někdy ozveš
jen takový dodatek: jak tady už někdo psal, jak jsi vyšla z těch záchodů tak jsi byla fakt krásná *3* *4* *3* -
-
Re: nádherná
jo brácho to máš pravdu v tomhle záběru byla nadherná!!! *5*
-