-
Re: ROCK
Zdarec všichni příznivci The Rocka *5*
takže míry Brahma Bulla jsou(aspoň tedy co byl v WWE)6stop 5 palců-tj.196cm,275pounds měl v ringu tj.125kg
nýní má přece jenom o pár kilo méně neb jako herec určo něco schodil
jinak the great one se již nyní plně věnuje pouze filmu,do WWE už asi nezamíří *9* -
Re: ROCK
vaha:3000000kg
vyška:1km
stačí *1* -
ROCK
ZDAREC LIDIČKY,NEVÍTE,KOLIK ROCK ,VÁŽÍ A MĚŘÍ.DĚKUJI *5* -
Re:
*16* The Rock je krásnej, ale Diesel je taky a ty jejich hlasy... *14* *14* *14* *14* -
Úsměv? Pecka!
Zdravím, je to krátce co jsem tohoto herce, Pana božského *3* poprvé viděla.
No a ve svých letech jsme se platonicky zaláskovala! Jeho kamený výraz je sexy, úsměv neodolatelný a neskutečně krásný. Myslím, že kdyby mi patřil jeden jeho úsměv, pohled, měnila bych spodní textílii... *14* -
KING
JE TO BOREC NA KTERÉHO NIKDO MÍT NIKDY NEBUDE SVALY MÁ PŘÍRODNÍ A TO JE TO CO NA NĚM MILUJI MOC TĚ ZDRAVÍM A PŘÁL BYCH SI TVÉ FOTO OSOBNÍ+ AUTOGRAM PA RENO -
film
Nevíte zda natáčí nějaký nový film? -
Just bring it
Omlovám se po delší odmlce jsem zpět.Všici kdo měli zájem o videa či fotky tohoto jedinečného bojovníka,nechť mi napíší na mejl!Ogmiasogmias@centrum.cz> *4* -
Můj vzor
The Rock je můj nejlepší herec na světě!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* -
On a Schwarzeneger? Vůbec *8**13* The Rock je 100x lepší a není to jeden z těch křečovitejch kulturistů jako Arnie *15*
-
The Rock
Jo myslim si, že Rock je fakt super, mam ho moc rada a dala bych nevim co za to,kdybych se s ním mohla setkat osobně a vyfotit se sním *14* , je proste boží a vsechny filmy se mi s ním libily, rada bych aby jich bylo vic a hlavne aby se daly sehnat *9* , protože ho fakt miluju *14* , je prostě boooooožííííííííí *4* *14* -
prilis sa hra na Arnolda Schwarzenegra{hoci na to nema}. Krala Skorpiona som pozeral... co ja viem... su aj lepsie filmy...
-
The Rock je úplně úžasnej,skvělej herec a ten nejkrásnější chlap na světě moc ho mám ráda a dala bych vše za to ho vidět. *14*
-
rock
Videli jste film vitejte v jungli?Good!! -
The Rock je frjer ale škoda že už nehraje wrestling
-
lidičky kdo může tak přidejte ňejaké fotečky do galerie...pity pity...Ráda bych viděla nějaké nové,bo už nevím co s očima *9* díky *4*
-
The Rock
The Rock patří meze NEJlepší wrestlingové hráče co znám!!!!JE prostě MEGA!!! *14* -
The Rock
jo Rock je proste bozi. Pozanala jsem Rocka nejdriv v Doomovi, kde me dost zaujal a videla jsem jsem s nim 4 filmy, kde hral hlavni roli a musim rict, ze byl skvelej. Je nadhernej, sexy a ma nejkrasnejsi usmev na svete *1* -
Radovanovi
Ale má dětičky. Jednu dobu sem měla i fotku jeho manželky s děckem, ale jelikož sem se na to nemohla koukat, xem ji smazala *1* -
1
Souhlasím s tím, že Arnold i Stallone, as.Křivá huba, jsou oproti němu pěkní amatéři, ale těším se až dostane nějakou lepší roli, protože zatím to, v čem hrál, byly nechutný PLICHTY, na který jsem šla jen kvůli němu!!!!!! *9* Jen bych byla trochu ráda, kdyby přestal experimentovat se svy vzhledem... *9*