Přejít na výpis diskuzí

Till Lindemann

OSOBNOST 31.12.2006 
136 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

Vy toho uchylneho sado masochistickeho zmetka jeste nekriticky bez vyhrad podporujete a jen a pouze ho tu nekriticky obdivujete a zboznujete. To je proti zdravemu rozumu. Zase tak moc rammstein u nemcu obdivovany nekriticky nejsou na to nezapominejte snad prave ze protoze nemci maji dejinnou zkusenost s nacismem v tej nejhorsi podobe

• Simulenka

On je prostě užasnej😍 Miluju jeho hlas ❤ Jeho písničky jsou nejlepší 😍 má obrovský talent 😍 proste ho miluju ❤

• MartinDyntar

To asi jen rada poslouchas tvrdou hudbu vid ze a o sado masochismu uz vubec nepremyslis ze. Ja byl kdysi a drive stejny. Cloveku to dojde vzdy az pozdeji a nekomu to bohuzel nedojde vubec...nikdy...takovych pripadu bylo a jeste bude. Viz nas neonacisticky ortel

• Přesvědčil mě, abych se dala místo ruštiny na němčinu....děkuji *14* *14*
    • MartinDyntar

To je skoda... protoze prave v rustine jsou nase slovanske koreny....ne nikoliv v nemcine i kdyz ji osobne mam take moc rad...jenze to radeji u die toten hosen anebo in extremo. Folk metal jeste jakztakz snesu. Ps. U korol i shut vsak zdaleka nikoliv. Zvlastni.

• Till je sexi chlap.
    • MartinDyntar

Till je sexy sado masochista ze...

• To on je... ale ty jdi zpět do školy a nauč se pravopis.
      • Sexy aj sexi je grafický dvojtvar je to hovorový výraz štylisticky neutrálny.
  • Till je borec Rammstein je moje oblíbená kapela a Du Hast moje oblíbená písnička
    • MartinDyntar

Till je pekny hajzl a du hast je sracka.

• Ahoj nevíte jestli v tuto dobu Till je zadaný a jestli ano koho má?
    • MartinDyntar

Tebe urcite ne. Bud jeste rada jinak by te nesmirne rad ponizoval urazkama a mlatil te...

• Vše nejlepší Tille *14*
  • RammsteinkaForever
    Všechno nejlepší Tille, vím že si to asi nepřečteš:)Glückliche Till!<3<3:3
    • MartinDyntar

To mu rekni radeji na pohrbu..

• Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag. Viel Glück und Erfolg.
  • Všechno nejlepší Tille *14* *1*
    • MartinDyntar

Proc se opakujete...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší