Přejít na výpis diskuzí

Till Lindemann

OSOBNOST 31.12.2006 
136 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

Rammstein a písen "Amerika"!! No jistě!! Jak jinak než přece FU...G IS AMERICAN WORLD!!!! Text téhle skvělé písně žije dál v mém srdci!!. A pak písen "Sonne" je mnohem lepší, a text písně "Ich Will" o pravdivé senzachtivé medializaci převažujícího násilí ze strany masových médií v dnešní konzumní společnosti v našem životě. A text mnoha písní od Rammstein se dotýká také a zejména už sado-masochismu (písen "Rein Raus", "Bestrafe Mich" a další) A co má bít?!! Má to bít snad tabu ve společnosti?!!!! Domnívám se že nikoliv!! Až budeme schopni soudit sami sebe budeme teprve pak schopni snáze a lépe porozumět druhým lidem ve společnosti!! Čím trpí a čím si osobně procházejí!! Odsuzování je hřích, a kdo je skutečně tedy bez viny at si první hodí kamenem, jenže má to své ale!! Protože bez té mravní viny není dnes nikdo!! V tom je současně pointa a závěr komentáře.

• MartinDyntar

At žijí dál v našich srdcích RAMMSTEIN s textem písně "Amerika" (...F....... AMERICAN WORLD!!!!)

• MartinDyntar

Písen "AMERIKA" od RAMMSTEIN je perfektní!! Stejně jako text její písně!!

• MartinDyntar

miluji písen "Sonne" a "Amerika" v podání Rammstein!!! Už dlouho tu totiž nezazněla a chyběla od rockových interpretu kritika Ameriky!! Takže f...ING AMERICAN WORLD!!!

• MartinDyntar

ještě dodatek: Till Lindemann je sado-masochista, ale máme právo ho soudit?! Někdo má k tomu predispozice nebo ho utvářeli podmínky špatné výchovy, bez tak kdo muže dnes říct že je plně bez mravní viny a nemyslí a nestará se jen o sebe samého v konzumní společnosti. Mě k poslechu Rammstein přivedla právě tato skutečnost, má nenávist ke konzumní společnosti. Schvaluji písně Rammstein jako "Sonne" nebo "Amerika", ale nikoliv celou jejich hudební tvorbu. Sado-masochismus je prokletí plné bolesti, žalu a utrpení, připomínám jen že pro nikoho to není přece dar!! Nikdo nevidíme co si druhý člověk vnitřně a duševně skutečně prožívá! Ale věřím tomu a doufám v to že empatie a psychologie tomu muže hodně pomoci předem nesoudit druhé lidi a snáze jim porozumět, pro začátek stačí jen pozorně a laskavě pečlivě naslouchat jejich potřebám a touhám!! Přestože jsem ničema horší než zvíře cožpak nemám právo na život (Dostojevskij) Pro ty co jako já pokrytecky odsuzovali Tilla Lindemanna a hudební tvorbu Rammstein.

• MartinDyntar

Někdo jako Till Lindemann trpí těžkým sado-masochismem a musí se s tím naučit nějak žít a vyrovnat ve svědomí po svém a častěji to není nic přijemného (jak je znát právě v textech hudební tvorby Rammstein) a připomínám nesmí to bít ve společnosti tabu!!! Muj vztah k Rammstein je proto velmi komplikovaný!! Ale jsem spíše ateista, pochazíme z primátu a za určitých sociálních a politických podmínek a okolností třeba jen špatné výchovy jsme a dokážeme bít zlí v podstatě všichni bez rozdílu. Nikdo není a nejsme bez viny!! Alespon to tvrdí ve své knize a studii "Zlo" (věda o temných stránkách lidství) forenzní psycholožka Julia Shawová a má pravdu!! Existuje na to dost policejních a soudních dukazu nemluvě o zločinech totalitních režimu, komunismu a nacismu. Till Lindemann je nejspíše anti-sociální, ale každý z nás přece dříve nebo později trpí nějakými psychickými a vubec duševními problémy, častěji nezjištěnými. Nelze druhé lidi předem soudit a nelze bít pokrytecký!!!

• MartinDyntar

"Mutter" považuji za nejlepší album od Rammstein, které mám upřímně rád. Nemám právo soudit Tilla Lindemana. To nemá nikdo! A křivdit a zmýlit se bylo přiznávám mím vlastním pokrytectvým! Je to tak - forenzní pszcholožka Julia Shawová napsala vynikající studii pod názvem "Zlo" - věda o temných stránkách lidství či spíše lidské psychiky, ve které nejlíp dokazuje že zlí jsme a dokážeme bít bez rozdílu všichni, ano bohužel všichni. Lituji ale je to pravda, a kdo knihu nezná a nevěří tomu by si ji měl rozhodně přečíst, Julia Shawová dobře vyvrací mýty a pověry a polopravdy z oboru psychologie a psychiatrie. Navíc jsem také ateista.

• MartinDyntar

"Sonne". Skvělá písen, skvost alba "Mutter". Stále říkám raději dám přednost pořádné rockové hudbě než hnusnému hip-hopu skažených rapperu.

• MartinDyntar
    Nenávidíme dnešní Ameriku!! Německo je nejlepší zemí, Německo nezastavíš!! Píseň Sonne od Rammstein je skvěla, pořád a stále lepší než poslouchat nejaky pubertální hip-hop
  • MartinDyntar
    "Sonne" už pro mne zůstává nejlepší písní Rammstein. V pořadi 3.pisen z alba Mutter. K Rammstein mám samozrejme své výhrady.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší