-
Hitman je dobrý film. Nie je až tak zlý
-
Hitman je akorát tak pekná kravina
-
Jediný filmy, kde byl tenhle herec dobrej Vreskot 2 a Smrtonosná past 4
-
a ty si trůba
-
Hitman je jeden z nejlepších filmů, co jsem viděl.
Mimo překvapivého rozuzlení se mi líbí například i zařazení agenta 47 podle herní předlohy do reálného světa.
nejdřív něco natoč, a až pak říkej, že nějaký film nenávidíš.
Mimochodem, ikdyž k tomu nemáš žádný důvod. *16* -
Hitman je k*kotina, nenávidím a nesnásím ten film. A tenhle herec nemá v sobe ani kousícka talentu, ale Hitmana nenávidím!!!!
-
Hitman je kravina jak hrom,nenávidím taky ten film.Hitman je fakt bulsit,Hitman je bulsit,Hitman je bulsit,Hitman je bulsit a tenhle herec Timothy Olyphant nemá v sobe ani kousícka talentu
-
Timothy mi jako herec nevadí. Nemyslím si, že to je špatný herec, ale jsou tu i lepší. Přesto jsem si ho nějak oblíbila a nevadí mi se podívat na filmy, kde hraje on. *3* *14*
-
Hitmana také nenávidím je to fakt k*kotina první třídy.Jedine kde je Timothy Olyphant dobrej,nejlepší Vreskot 2 a Smrtonosná Past 4 jak jsem už psal
-
Vreskot 2 a Smrtonosná Past 4 souhlas,tady byl jedine dobrej to je vsechno
-
Je to spatny herec a nemam ho rad. Jediny filmy, kde byl dobrej, byl Vreskot 2 a Die Hard 4. Jenze to je jiz par let, ze jo
-
Timothy Olyphant je herec o nicem a stojí za houby hrát neumí.
-
jestli se zjeví na večírku, tak to bude cooool *4* *4* *4* *4* ale to je asi nemožné
-
ehm hral ve filmu Hitman a byl SEEEEEEEEEEXY *14* *14*
-
spíš jako... nasrata krrrava *1* *1* *1* *1*
-
Jak muzete prosim Vas uznavat takove lidi jako je Olyphant? Vzdyt ani hrat neumi bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, kdyz vidim ten dementni xicht, jdu blejt a je mi spatne
-
Je úžasnej *14* , nejvíc mě rozbíjí jak psychopaticky se umí zatvářit... *1*
-
Tak v tom ,,Sem číslo 4,, bol úplne super n1 ako vždy ale keď umrel tak sa mi chcelo až plakať *13* ale ináč geniálne geniálne geniálnéé !!!!
-
Tak tento herec toto je génius . Najlepší teda jeden z najlepších hercov na svete a v Hitmenovi tam bol geniálny n1 a v Dokonalom Úniku ešte lepší . To keď mám na nič deň tak tento herec mi ho napraví . Teraz sťahujem ,,Sem číslo 4,, ale podľa mňa aj tam bude geniálny . Dúfam že ma nesklame . *2*
-
miluju
milujůůůůůůů krásnej muckinky *14* *14* *14*