-
aja
Je moc k sežrání v Hitmenovi byl super to je muj osobní názor.Tenhle typ tvrďáka mu slušíííííííííííííí. *14* *14* *14* -
úúúžasnéj herec
je to fakt skvělej herec.nejlepší byl v GO a v Smrtonosný pasti 4.0 MILUJU HO!!!!!!! *14* *14* *14* -
-
Re: úúúžasnéj herec
Ahoj, tak to se přímo po z jeho novýho filmu Catch and release neboli Život jde dál, prostě romantika. Taky by mě zajímal Coastline, asi dost erotárna:) -
Hm. V Smrtonostný pasti nehrál moc přesvědčivě , jeho záporák byl spíše k smíchu. *1* *1* -
No, nekecej... *1* To určitě pujdeš na jeho film Hitman, co??????????????????????????????????????????????????????????????????????? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Lásenka moe
já bych ho sežrala....jeho plakáty naprosto všude....hitman....nej film....žeruuuu theeeee hitmánečku:-* *14* -
Je úžasnej *14* , nejvíc mě rozbíjí jak psychopaticky se umí zatvářit... *1*
-
-
jestli se zjeví na večírku, tak to bude cooool *4* *4* *4* *4* ale to je asi nemožné
-
spíš jako... nasrata krrrava *1* *1* *1* *1*
-
-
Hitman
Takže tenhle typek ma teď h¨rat Hitmana??? No, necham se překvapit...
*3* -
-
ehm hral ve filmu Hitman a byl SEEEEEEEEEEXY *14* *14*
-
-
Tak tento herec toto je génius . Najlepší teda jeden z najlepších hercov na svete a v Hitmenovi tam bol geniálny n1 a v Dokonalom Úniku ešte lepší . To keď mám na nič deň tak tento herec mi ho napraví . Teraz sťahujem ,,Sem číslo 4,, ale podľa mňa aj tam bude geniálny . Dúfam že ma nesklame . *2*
-
miluju
milujůůůůůůů krásnej muckinky *14* *14* *14* -
Tak v tom ,,Sem číslo 4,, bol úplne super n1 ako vždy ale keď umrel tak sa mi chcelo až plakať *13* ale ináč geniálne geniálne geniálnéé !!!!
-
Timothy
Je to mooooc pekny chlapik a hral i ve filmu Sexbomba od vedle a to v roli Kellyho *1* -
Hitman je k*kotina, nenávidím a nesnásím ten film. A tenhle herec nemá v sobe ani kousícka talentu, ale Hitmana nenávidím!!!!