-
Tobey je vážně supppppppppppppper!!!!!!! Hlavně jako spider-man!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
super tobey
Tobey je naj. Je total super>>>>> -
Tak Tobey vše nej k nározkám
-
Tobey je vážně kus má nádherný oči a super postavu. Jenom škoda, že ve skutečnosti není tak sladkéj a nesmělej jako ve filmu. Ale vážně stojí za to!!! *5* *14*
-
U NAS NAS SKOLE JE KLUK KTEREJ MU JE FAKT PODOBNEJ, JE STEJNE TAK SLADKEJ A MA STEJNOU CHUZI A GRIMASY *14* *14* *14*
-
Tobey Maguire je nej
Jednou sem viděla v televizi 1 díl Spiderman a strašně se mi to líbilo *1* *1* *1* *1* tak sem si v DvD půjčila Spiderman 2 a taky se mi to moc líbilo *14* *14* *4* tak sem s kámoškou šla na Spiderman 3 a to bylo uplně užasný.
Ale hlavně proč se mi to líbilo bylo kvůli:-)
Tobey Maguire *14* *14* *4* *1* *3* *16* *14* *14* *4* a ted ho mám asi 16 krát vylepeného nazdech a už ho asi nikdy nesundám *3* -
Achjo...
Jen tak pro informaci, Tobey hrál i v jiných filmech než ve Spidermanovi a některý jsou moc pěkný. Vřele doporučuju probrat filmografii *3* -
-
Re: Achjo...
jj některé jsou super...vyděla jsem většinu...Tobey je super herec..Ale popravdě nevím jestli by ho někdo znál ,kdyby nehrál Spider-mana(včetně mě)::: *4* -
-
Re: Re: Achjo...
uplně nejlepe podle mě hral v Pravidlech moštárny.... nejen ten herecky vykon, ale i ta role byla super a sympaticka
-
-
-
Fórum
Založila jsem fórum na lidech :)
http://forum.lide.cz/forum.fcgi?a kce=forum_data&auth=&forum_ID=78756
Nechcete se někdo přidat? -
Všechno nejlepší! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
já ho žeru *14* *14* *14* *14* *14* -
Tobey Maguire je moc dobrý herec a líbí se mi více nez leonardo di caprio, jsem jeho velký fanoušek a má moc dobrý filmy nejlepší z nich je spiderman - pravidla moštárny - seabiscuit - Dons plum bar a mnoha další jsi nejlepší pěkný muž. *14* *14* *14* *14* *3* *3*