-
rex
Me se komisar rex taky moc libil dokonce to byl muj nejoblibenejsi serial 20 stoleti *4* *4* -
Tobias
Mě se Tobias líbil v Komisaři Rexovi. A u toho dílu, jak Richarda ten debil zabil......To jsem brečela ještě týden na to. I když to nebylo doopravdy. *14* *14* -
-
Re: Tobias
Nejsi sama,¨mně se chce brečet SKORO vždycky,když si na ten díl vzpomenu... -
-
Re: Re: Tobias
Nejsi sama já brečím taki.
Ještě přttím jak mají zabít Richrda
dostanu tšářku a potom strašne řvu
i teť gdyř tí tohle píšu mám studené ruce
Moc se o Tobiasa bojím aby se mu neco nestalo pši filmování nebo tak
já si říkam Martina Moretti
ale jímenuju se Martina Trungelová *3* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Tobias
mě se klepou ruky jenom co si na to vzpomenu *9* A taky o něj mám šílený strach...
-
-
-
-
Die Schatzinsel
Včera jsem si přivezla z Německa dvoudiskovou edici filmu "Die Schatzinsel", ve kterém hraje Tobias piráta :) Všem doporučuji :) Film je z roku 2007 a Tobias je v něm opravdu perfektní ;) -
-
Re: Die Schatzinsel
Ahojky a na kolik Tě ten film přišel v přepočtu na naše?
-
-
Tobias alias Richard
Mě se taky nejvíce líbil jako Richie v Rexíkovi. Myslela jsem, že je mladší a ono mu zatím táhne na 50. :-( Jo ten díl MOserova smrt si pamatuju u toho jsem fakt řvala :-D i kdyř jsem věděla, že je to jen seriál. -
-
Re: Tobias alias Richard
Mne to ale nevadí,Tobisa stále milujíStále je múj miláček,úlohu nehraje vjěk *3* *14* -
Re: Tobias alias Richard
jj,u toho dílu "Moserova smrt" já řvu pokaždé,když ho vidím. *9* -
-
Re: Re: Tobias alias Richard
top jsme 2, ja taky brečela. a z těch komisařů rexe byl nejlepší. a ještě byl dobrý Alex Brandtner, ale moser byl fakt nej!!! -
-
Re: Re: Re: Tobias alias Richard
jj,Tobias neboli Richard byl fakt nej a Alex byl taky dobrej,ale přece jenom Tobias je o něco lepší... *1* *3* *14* *14* *3* *4* *4*
-
-
-
-
moser
skoda ze ma uz 49 rokov.najlepsi bol v Komisarovi Rexovi *14* -
-
Re: moser
jj,to je fakt *3*
-
-
laska
juj tak by som sa snim chcela stretnut porozpravat,spoznat ho. *14* *8* *14* kto vie jeho adresu? -
tobias
juj tobias je super uz sa mi aj s nim sniva *14* *14* -
Juj?!
Juj, to koukám, tolik fanynek "od vedle" *7* Myslím jako z SK. Teda to mě zahanbuje, copak český holky nemaj vkus? *4* Btw, nevíte někdo něco nového? Co se internetu týče, skoro to vypadá, jako by ze T.M. vypařil z povrchu zemského *9* -
-
Re: Juj?!
to souhlasím.já po něm na netu pátrám jak já nevím co a vůbec nic... *9* *9* *9* *9*
-
-
email adresa
Ahoj nemáte nikdo na Tobiase email nebo adresu?jestli jo tak mi jí prosím pošlete na email Szarik@email.cz -
Moser
Tobias Moreti je můj nejoblíbenější herec.a nejvíc se mi líbí v Rexovi. *14* *14* *14*