-
Re: Re: Re: Re: Re: e-mail
takze si se mnou nechces psat dal__? *9* -
a luci, libko jsem zrušila, moc jsem tam nebývala a to co s ním udělali v poslední době... *13* -
protože kdyby sis to přečetla pořádně, tak bys zjistila, že babička se do Anglie přestěhovala z česka a navíc bydlím v čr tak nevím co tady řešíš *8* *16* -
Re: Re: Re: Re: Re: smutný
v tajemný komnatě mu bylo 14 -
Pro Suzi: jak to že umíš česky když je tvoje teta nevlastní sestra Garyho Wrighta? *13* -
Re: Re: Premiéra
já jsem byla na premiéře taky. uživatelka olissa je moje nej kámoška a všem rovnou říkám že na osobnosti už nechodí a tu fotku nikomu nedá protože je to její soukromí. kdyžtak mi pište dotazy do zpráv. *13* -
Re: Premiéra
já jsem byla na premiéře taky. uživatelka olissa je moje nej kámoška a všem rovnou říkám že na osobnosti už nechodí a tu fotku nikomu nedá protože je to její soukromí. *3* *13* -
maš libko__? -
No..podobná.. jsme asi stejně vysoký a máme stejný oči jinak já mám vlasy barvený na blond (skoro stejná barva jako má Evanna Lynch) -
Re: Tom
Jo to je boží *14* -
jo no! *14* -
Re: Re: Tom
Třeba na nějakým blogu. http://dracomalfoypovidka.blog.cz/
tam jsou různý fotky Toma , Draca -
Upe souhlasím. Od třetího je klásnej. v 1. a 2. byl však roztomilý. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* A teď je nej!!! *16* *16* *16* Je fakt úúúúuužasný. Nevíte *7* kde sehnat něco k tomovi treba nějaké obrázky apod. *7* -
Tom
On je nejvíc hezkej od 3. dílu a uplně nejvíc je krásnej v 6. Nejvíc se mi líbí jak chudáček brečí *14* *14* -
estě pořad mi nechces dat icq__?me by to zajimalo__?a ses na Bonie podobna__? *7* *8* -
Texty?
Nevíte dali by se někde sehnat texty a noty k Tomovím písničkám? *7* -
Jo, to pravda je. Moje babička si vzala jednoho maníka a odstěhovali se do Anglie a měli spolu Garyho, pak se rozešli kvůli nějaké ženské kterou si tam našel no a babička si pak vzala jednoho chlapíka, kterej měl už dítě z 1.manželství no a s tím pak ještě měla moju tetu. takže moje teta a otec Bonie jsou nevlastní sourozenci *5* -
Re: Kterej.....?
Je tam pár který vůbec nefungujou. Ale nevadí , protože jsou tam i fungující... *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Kterej.....?
Kterej blog v odkazech se vám nejvíc líbí. *7* -
!!!
Pište něco nebo tady bude nuda... *13* *13* *13* *13* *3* *3*