Přejít na výpis diskuzí

Tom Felton

OSOBNOST 31.12.2006 
509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • .._luci.sss.heq_..

Re: Re: Re: Re: Re: e-mail

takze si se mnou nechces psat dal__? *9*
  • Re: Re: Re: Re: Re: e-mail

a luci, libko jsem zrušila, moc jsem tam nebývala a to co s ním udělali v poslední době... *13*

protože kdyby sis to přečetla pořádně, tak bys zjistila, že babička se do Anglie přestěhovala z česka a navíc bydlím v čr tak nevím co tady řešíš *8* *16*
  • katinka.

Re: Re: Re: Re: Re: smutný

v tajemný komnatě mu bylo 14
  • katinka.

Pro Suzi: jak to že umíš česky když je tvoje teta nevlastní sestra Garyho Wrighta? *13*
  • katinka.

Re: Re: Premiéra

já jsem byla na premiéře taky. uživatelka olissa je moje nej kámoška a všem rovnou říkám že na osobnosti už nechodí a tu fotku nikomu nedá protože je to její soukromí. kdyžtak mi pište dotazy do zpráv. *13*
  • katinka.

Re: Premiéra

já jsem byla na premiéře taky. uživatelka olissa je moje nej kámoška a všem rovnou říkám že na osobnosti už nechodí a tu fotku nikomu nedá protože je to její soukromí. *3* *13*
  • .._luci.sss.heq_..

maš libko__?

No..podobná.. jsme asi stejně vysoký a máme stejný oči jinak já mám vlasy barvený na blond (skoro stejná barva jako má Evanna Lynch)
  • Re: Tom

Jo to je boží *14*
  • johankaaa

Re: Tom

jo no! *14*
  • carol7.1

Re: Re: Tom

Třeba na nějakým blogu. http://dracomalfoypovidka.blog.cz/
    tam jsou různý fotky Toma , Draca
  • Re: Tom

Upe souhlasím. Od třetího je klásnej. v 1. a 2. byl však roztomilý. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* A teď je nej!!! *16* *16* *16* Je fakt úúúúuužasný. Nevíte *7* kde sehnat něco k tomovi treba nějaké obrázky apod. *7*
  • Tom

On je nejvíc hezkej od 3. dílu a uplně nejvíc je krásnej v 6. Nejvíc se mi líbí jak chudáček brečí *14* *14*
  • .._luci.sss.heq_..

estě pořad mi nechces dat icq__?me by to zajimalo__?a ses na Bonie podobna__? *7* *8*
  • carol7.1

Texty?

Nevíte dali by se někde sehnat texty a noty k Tomovím písničkám? *7*

Jo, to pravda je. Moje babička si vzala jednoho maníka a odstěhovali se do Anglie a měli spolu Garyho, pak se rozešli kvůli nějaké ženské kterou si tam našel no a babička si pak vzala jednoho chlapíka, kterej měl už dítě z 1.manželství no a s tím pak ještě měla moju tetu. takže moje teta a otec Bonie jsou nevlastní sourozenci *5*
  • Re: Kterej.....?

Je tam pár který vůbec nefungujou. Ale nevadí , protože jsou tam i fungující... *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • carol7.1

Kterej.....?

Kterej blog v odkazech se vám nejvíc líbí. *7*
  • !!!

Pište něco nebo tady bude nuda... *13* *13* *13* *13* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit