-
Re: Re: Re: Re: Re: e-mail
hmmm...tak jestli chces, tak mi dej teda nejaky kontakt na tebe,předtim si psala, že by me zajimalo jak jste se seznamili..?! *7* *3* -
Re: Re: ???
V Londýně...byla jsem tam o prázdninách *3* -
Re: ???
A kde si ho viděla? -
???
Viděla jsem Toma a vedl se za ruku s nějakou blondýnou...nevíte někdo jestli je to jeho holka?? *7* -
Re: prosím
Se podívej sem tam jsou nějaký autogramy:http://dracomalfoypovidka .blog.cz/0905/autogramy-toma -
No tak to víš ne, dokud to nevyštrachal bulvár, tak je to mezi mnou a ním víš...a navíc Bonnie je na mě kvůli tomu taky trochu nasraná, že prý mě už příště s nikým seznamovat nebude *15* -
je moc pěknej
Mě se Tom začal líbi až když jsem byla na HP6 po druhý... je prostě kouzelnej a rozkošnej... *14* -
Re: Premiéra
Se máš..já chci taky xDxD
pošli mi ji maila pls Barca.Kvasna@seznam.cz
Kuju předem xD *14* *1* -
Re: Moc pěknej kluk!!
Jistě, i v novinách psali, že se kvůli HP nechal přebarvit! *1* -
Divné...
Zajímavé, lidi ho nejvíc znají z Harryho Pottera, ale o něm nikde v životopisu není ani zmínka! *13* -
Re: Re: Re: Re: smutný
když tocil tajemnou komnatu tak mu bylo min..15-16 mu bylo ve vezni z askabanu -
no nevim jestli ti mam verit, protoze je to divny, jako že to tu tak rozhlasujes ze ses s nim vyspala..?!a z jakeho duvodu bys mu o me rikala,jako si myslis ze by me zbil.. *15* ne sorry... tak neches mi dat tvoe icq..?dik -
No když myslíš, ale až se zase potkám s Tomem tak mu o tobě dám vědět neboj *15* ...mimochodem možná by tě zajímalo jak sem se k němu dostala, hele věř si čemu chceš, ale moje teta je nevlastní sestra Garyho Wrighta *5* -
Re: Re: Smutek
mrtvej nejni...kdo to sem zas napsal?! *15* -
Re: Tomííííík Love
souhlas,jasan *4* -
Re: FAMOUS BOY
a myslis,ze ti to vyjde???...njn,proc ne *5* *4* *7* -
Re: Re: Re: §
...ae ted je...mmm *14* *14* -
Re: Re: §
rozumna rec... muj clovek -
... *5* ...nic,to by dostal jeste 1000 mejlu *13* -