Přejít na výpis diskuzí

Tom Felton

OSOBNOST 31.12.2006 
509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • .._luci.sss.heq_..

Re: Premiéra

tak ji dej na net a nebo mi ji pls posli na e-mail: LuCciiNQa@seznam.cz dik
  • ajulina

:D

no vyrostl z nej vazne krasny chlap!!! *14* *14*
  • Premiéra

byl z vás tady někdo na premiéře HP v Anglii? ja jo. mám podpis Toma a taky naší společnou fotku *14*
  • ...

...slintáám xD krásňOučej mOc ...♥x* *14*
  • rebus

..

http://twitpic.com/eknrv .. koukněte se !!! jo a teď mi došlo že mám den po Tomovi narozky .. a kámoš je má stejně... o další důvod víc se zkalit xDD
  • rebus

Táákže..

Teď jsem se tady dočetla že se vám moc nezamlouval když byl malej .. že byl slizák xDD .. no já nvm mě se líbil vždycky.. a asi i protože tam hrál takovího hajzlíka.. ale teď je z něj větší kus to je pravda !! xD.. Úplně z něj nemůžu v new HP .. tam je prostě úplně sexyy!!.. a ta scéna v tý umývárně prostě nejlepší .. a vůbec celkově .. áá *15* *14*
  • rebus

Re: Re: FAMOUS BOY

Joo taky se přidávám xDD
  • carol7.1

Re: že?

Já si plakát vyrobila
  • Re: great

hm *5*
  • Re: Re: Láska je slepá

myslim,ze by to tak bylo u kazdyho...kazdopadne je to,protoze je tak slavny!!! *15* bylo by smesny to poprit...takyze si ho mnozi vsimaji jen kvuli tomu. *8*
  • Re: Re: §

nn,kdyz byl malej,tak byl tupej *8* *13* *5*
  • že?

Felton je hezký že? Jestli někdo víte kde sehnat jeho plakát nebo něco podobného prosím odpovězte! *3* papa

prosím vás!!! jestli někdo má mail na Feltona tak mi prosim pošlete! Ale nechcu ňáké podvody to si rači nedělejte starost *13* ! Ale jinak budu mocinky vděčná. *3* . ( carolina.s@centrum.cz)
  • Re: FAMOUS BOY

naaapodobne
  • .._luci.sss.heq_..

Re: FAMOUS BOY

Ty jo tak to ti držím palce *4* ae znas vubec nekoho kdo by ho hledal s tebou? *7*já bych ti klidne pomohla(lola-felton)
  • tramvaj-tramvajenka

Re: §

taky si myslim *4*
  • ....

Byla sem na půlnoční premiéře HP 6 a bylo to super. Tom to zahrál úplně úžasně!:-* *14*
  • natali.rose

Re: FAMOUS BOY

a jaký je ten blog,chci se juknou *3* *14*
  • Re: Ou jééé xD

jo tju sem viděla...sem si prohlížela starý časáky a teda tom je o mrtě hezčí
  • Re: smutný

ae on je má přírodně hnědý..ae i tak mu to sluší..nádhernej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit