-
Re: Moc pěknej kluk!!
odkazko nn,ale nema je uplne hnedy,jen tak lehce a prirodne... *4* *3* -
=)
Je to prostě týpek a toho hajzlíka Malfoye hraje úpe skvěle =) -
Re: Premiéra
tak pošli prosím na ivana.hamackova@windowslive.com díky =) -
prosím
upe moc mám láda Feltona je to úúžasný herec a já bych chtěla jeho podpis jenže neumím prozdat po netu *7* ... Nenapsali by ste tady jeho adresu? Plosím moc *14* -
Moc pěknej kluk!!
Já ho taky nikdy nějak moc nemusela ale ted po 6 díle se mi faktis zalíbil...Moc pěknej kluk fakt že jo...ale prej má doopravdy hnědý vlasy ale nikde jeho foto z hnědejma vlasama tu nikde neni, okud někdo nějakou jeho fotku z hnědejma vlasama oběvil tak písněte do vzkazů a pošlete odkaz, celkem by mě to zajímalo... -
Tom je kundááá =*
Hjky on s emi upe nejwic libi v 6 díle. Jako ja sme ho upe neměla ráda jak měl ty ulízlí vlasy ale teďka je z něj ue nejwětší kunďák já ho žerůůů *14* *14* *14* chcu ho dooom *1* *14* *14* *IN LOVE* -
Re: Táákže..
JoOO v tý scéně je upe náádhernej *14* já ho cúú domů *1* *14* *14* -
Ty se,ale máš *4* .Já tam měla letet,ale onemocněla jsem.Závidím ti *4* -
..............
je úplně nejvíc užasnej *3* ale škoda že je tak vychrtlej *9* -
Re: Re: Re: Re: e-mail
no ty určitě ne... *1* *4* *15* -
Re: Re: Re: e-mail
a co když to někdo ví a nejen to ale taky s ním už někdo dotyčný spal? *5* *15* -
Jéééééé a posles mi ji na mejla??Jak vypada víc v realu??Slecna.Laurie@seznam.cz prosíííím *3* -
Re: :D
To je fak.. uplná klasA.. <3 -
Re: Re: Re: Premiéra
me ji taki muzes poslat xkostex@seznam.cz diki -
Re: Re: e-mail
no a? Já se jen ptala jestli to někdo neví ne? A navíc... *13* -
Re: Re: Premiéra
Já ji chci taky vidět !!.. RStudyova@seznam.cz .. thx xD -
Re: ..
jo 1996 a 1987 je skoro to stejný žě *15* -
Re: e-mail
jasně ten má tak čas denně pročítat tisíce mailů od fanynek *15* -
Re: že?
Najdi si fotku kterou chceš na plakát, dej to do programu adobe pdf hoď to na flashku a mazej do tiskárny at ti to na digitálu vytisknou *15* -
Re: Re: Re: smutný
tak kolem 15?! to mu bylo když točili tajemnou komnatu a tobě v tu dobu holka bylo 8 *1* tak se trochu uklidni *15*