-
FAMOUS BOY
TOM FELTON !!! JEŽIIIŠ...MAM O NĚM SKORO VŠE NA BLOGU, V SEŠITECH, NA LIDECH...VŠUDE...BYLA JSEM V ANGLII...JE TO TAM KRÁSNÉ...JEŠTĚ KDYBYCH NAŠLA TOMA !!! JENŽE TO NEŠLO....BYLA JSEM SE ŠKOLOU :D :( AE CHCI HO NAJÍÍÍT :D :( VŠECHNO, PROTO, ABYCH HO MOHLA VIDĚT NEBO S NÍM KAMARÁDIT...:( -
úžasný
Byla jsem teď na HP6 bylo to krásné. Tom Felton je tam nádhernej, a dobře hraje. Moc se mi tam líbí. Celý ten film je dobře udělaný. *3* -
Re: Láska je slepá
Nesouhlasim !!!! *13* Hlavně teď je taak sladkej *14* *14* *14* *14* *3* -
Re: §
No vypadal jinak , ale ušel mě se teda líbil furt! Takový malý roztomilý!!! -
..
ten má stejně narozky jak já..teda až na ten rok..xD -
Tomííííík Love
Jako Draco do 4. dílu úpe slizááák,ale teď slast porstě..NEjvííc Cukr *14* *14* Mě se líbil jeho hereckej výkon v HP 6. jak brečel v koupelnách..Strašná roztomilost! *14* *3* No a taky,sem pochopila že on musel zabít (ikdyž nezabil) Brumbála,aby ochránil rodinu.Je prosttě nejlepší... *14* -
Re: Pro Romču
jakou adresu...?=o ja cu taky...;) -
Re: Re: smutný
jo tam mi ho bylo fakt lito..ae podle me byl hezci když byl trošku mladsi..tak kolem 15 ted už je krapek stary..!:( -
Re: I love TOM
jo tam mi ho bylo fakt lito..ae podle me byl hezci když byl trošku mladsi..tak kolem 15 ted už je krapek stary..!:( -
Re: Láska je slepá
nj taky si myslím -
§
když byl malej vypadal fakt jako Draco-prostě slizce, ale teďka je nádhernej...fakt týpek =D -
Re: smutný
me se taky strasne libil v te scene,toolik mu to sluselo.... *14* -
Re: I love TOM
Sexy záporák to je dobrý!!!!§ *1* *1* *14* -
Láska je slepá
Nic proti vám,ale já si myslím,že kdyby jste ho potkaly na uĺici a on nebyl slavný,tak by jste si ho ani nevšimly.No,nic láska je slepá.Ale nic ve zlém *3* -
smutný
nejvíc sexi je v harrym 6 kdyz brečí v koupelnách a ten harry jak na nej posle sectum sempra chudááček ja ho tak litovala jak se plácal na ty zemi....miluju ho má uzasny vlasy..blondatý.. *14* *14* *14* *14* -
Re: Tomík
To nebydlí v USA -
Re: Smutek
Ti asi tak trochu víc hráblo mne? XD Vzpamatuj se a vrať se do reality :D XD *3* *13* -
Re: Smutek
Já jsem se fakt šíleně lekla *15* *15* *15* *15* *15* -
I love TOM
Pro všchno na světě...Tom Felton je ten nejezčí z kluků co znám...Líbyl se mi už ve třetím díle.Předtím se mi nelíbyly ty jeho ulízlí vlasy ale tohle je vážně SEXY ZÁPORÁK *14* *3* *4* -
i love he
I love Tom he is cute and irresistible *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*