-
tomík
ted sem dala na blog video jak si TOMÍK hraje -
pohněte
holky rychle běžte na kikina-lucie.blog.cz je tam Tom hlasujte at postoupí please -
přísaha
tímto přísahám že si nikoho nevezmu protože nikdo nevipadá jako tomíík *14* ani kdyby vypadali stejně tomíík je jen jede -
prosím
moje kámoška se trápí že jí nikdo nechodí na blog dala ho i sem dracosky.blog.cz -
malfoy
Je hezkej ale ty vlasy nakrátko mu moc neslušej!!! *14* wow ale na dlouho je to super a mohli by ho v Potterovi trochu víc obsadit -
i dont know
já teda nevím ale Daniel Radcliffe je hezčí .o hodně mě nějak nezaujmul -
je super
Jako herec v H. P. je super ale i normálně.
Je SUPER!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Slash :)
Dokonalej :) -
Narozeniny
Tom Felton je dobrý herec a jako Draco Malfoy se osvědčil.Dnes je mu 21 let.Tak Happy Birthday,Tom! -
Restík
Překvapuje mě že nikdo nepřidal do jeho natočených filmu jeden z jeho prvních filmů, tolik známý "Pidilidi". *13* Copak jste ho tam neviděli? Nebo se vám jenom nechce... -
Tom
je super herec a stojí za to dívat se na jeho filmy... -
mucek :-*
je to nejinky klučina na světě je nej nje nje nej:-*muck love you love you *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* mám jeho fotky v rámečcích:-D -
Love
Tomííík...to je úžasnej klučina... *14* Viděla jsem kluka co mu je moooc podobnej ale na Toma nemá..!! *14* -
Re: adresa
c/o Harry Potter and the Chamber
Of Secrets Productions
Leavesden Studios
PO Box 3000
Leavesden, Hertfordshire
WD2 7LT
United Kingdom
jeho adresa -
mišan
nejhezčí kluk na světě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
nemám slov
je moje srdová záležitost *14* -
Ou jééé xD
Viděli jste tu fotku, jak tam je jako Jesse McCartney?? Podle mě to víc sluší Tomovi *3* čím to asi bude *4* Vážně nej herec, role Draca je přesně pro něj. Ten tady tak bydlet *1* *14* -
Re: Re: Miluju Toma
To je trapas! Já nenapsala to icq *1* tak tady no *1* :356-739-607 -
Re:
Úplně si mě ohromila!!! Já sem na tom taky tak!!! Ozvi se!!!!! 356-739-607 -
Re: Miluju Toma
Leni, tak to ti závidím. Já se chystám do Anglie taky, tak snad ho na nějaký ,podpisový' akci potkám taky. Jestli tohle budeš číst, mohla byses ozvat na mým icq?? A vůbec všichni lidi, kdo milujou Toma ozvěte se určo taky!!!!!!! Budu se těšit! *3*