Přejít na výpis diskuzí

Tom Felton

OSOBNOST 31.12.2006 
509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • koka

tomík

ted sem dala na blog video jak si TOMÍK hraje
  • koka

pohněte

holky rychle běžte na kikina-lucie.blog.cz je tam Tom hlasujte at postoupí please
  • koka

přísaha

tímto přísahám že si nikoho nevezmu protože nikdo nevipadá jako tomíík *14* ani kdyby vypadali stejně tomíík je jen jede
  • koka

prosím

moje kámoška se trápí že jí nikdo nechodí na blog dala ho i sem dracosky.blog.cz
  • malfoy

Je hezkej ale ty vlasy nakrátko mu moc neslušej!!! *14* wow ale na dlouho je to super a mohli by ho v Potterovi trochu víc obsadit
  • i dont know

já teda nevím ale Daniel Radcliffe je hezčí .o hodně mě nějak nezaujmul
  • l.a.s.k.a.

je super

Jako herec v H. P. je super ale i normálně.
    Je SUPER!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • yellow.bird

Slash :)

Dokonalej :)
  • Narozeniny

Tom Felton je dobrý herec a jako Draco Malfoy se osvědčil.Dnes je mu 21 let.Tak Happy Birthday,Tom!
  • Restík

Překvapuje mě že nikdo nepřidal do jeho natočených filmu jeden z jeho prvních filmů, tolik známý "Pidilidi". *13* Copak jste ho tam neviděli? Nebo se vám jenom nechce...
  • nukysek

Tom

je super herec a stojí za to dívat se na jeho filmy...
  • mucek :-*

je to nejinky klučina na světě je nej nje nje nej:-*muck love you love you *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* mám jeho fotky v rámečcích:-D
  • Love

Tomííík...to je úžasnej klučina... *14* Viděla jsem kluka co mu je moooc podobnej ale na Toma nemá..!! *14*
  • Re: adresa

c/o Harry Potter and the Chamber
    Of Secrets Productions
    Leavesden Studios
    PO Box 3000
    Leavesden, Hertfordshire
    WD2 7LT
    United Kingdom

jeho adresa
  • mišan

nejhezčí kluk na světě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • nemám slov

je moje srdová záležitost *14*
  • Ou jééé xD

Viděli jste tu fotku, jak tam je jako Jesse McCartney?? Podle mě to víc sluší Tomovi *3* čím to asi bude *4* Vážně nej herec, role Draca je přesně pro něj. Ten tady tak bydlet *1* *14*
  • Re: Re: Miluju Toma

To je trapas! Já nenapsala to icq *1* tak tady no *1* :356-739-607
  • Re:

Úplně si mě ohromila!!! Já sem na tom taky tak!!! Ozvi se!!!!! 356-739-607
  • Re: Miluju Toma

Leni, tak to ti závidím. Já se chystám do Anglie taky, tak snad ho na nějaký ,podpisový' akci potkám taky. Jestli tohle budeš číst, mohla byses ozvat na mým icq?? A vůbec všichni lidi, kdo milujou Toma ozvěte se určo taky!!!!!!! Budu se těšit! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit