Přejít na výpis diskuzí

Tom Felton

OSOBNOST 31.12.2006 
509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • adresa

Čauky lidiii... tom je boží, a pls nemáte někdo jeho adresu ?? pošlete mi ji na maila diiiikkkkkkkaaaasss *3* *1*
  • Tom Felton

Kdybych měla tady psát všechny jeho "přednosti", byly bychom tu do roku 3451. Zkrátka a dobře- Tome, jsem prostě nej herec, fajn kluk (i když jsem tě ještě nepotkala ;o), a já nevím co ještě, protože je toho strašně moc!!!!!! *14* *14* *14* *14*
  • Tomík Felton

aaaaaaaa Tomík je plostě nejklásnější boy na světě!!!!!!!!!!!!!jemu se nikdo nevyrovná,takový nádherný očička nikdo nemá!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14*
  • To je naj chalan

Tom je naj chalan na svete...uz krajsi neexistuje
  • Re: pro MARI

to jo je uzasnej ale bill kaulitz z tokio hotel je taky nejlepsi je strasne sladkej podivejte se na www.youtube.com
  • milááššek.....

Je to nej nej nej nej nej klučina, je šíleně sexy a už se nemůžu dočkat, až ho uvidim v 5. díle.......... *14* *14* *14* *14* *14*
  • dfgfhcbxhjcgdj

Píše sem ještě někdo? *3* *3*
  • já ho lowuju!!!!!On je tak krásnej a úžasnej a božskej...a...Krásnej!!!!! *14* *14* *14* Škoda, že někdo tak krásnej jako on není z týhle republiky!!!! *9*
  • Tomásssssek

Ve čtvrtým díle ho nebylo moc vidět, doufám, že v pátym to bude lepší... *14* *4* *5*
  • TF

No teď se mi líbí vic než jak ty vlasy měl ulízané...to vipadal blbě ale teď je nyny..... *14* *3*
  • jojojojky

Tomííííííííííííííík je ten nejúžesnější kluk na celým tomhletom světě,můj milášek.......... *14* *4*
  • Tomíííííí

je hezkej *15*
  • Je úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúžasnej *14* *4* *3*
  • Fan Web

www.draco.unas.cz a jestli ho mate tak rady tak piste na ICQ: 233054994 nebo do shoutiku a muzeme se domluvit na spolupraci... *4*
  • Pro Anis1010

tak to je úspěch... Zuzano neválej se po tom stole!!!
  • jééééééé

jjjjjjjjjjjjjjéééééééééé zuzano nehoupej se na tom stole zuzana:a proč ne????? *3* *3* *1*
  • tttttooooommmm fffeeellltttooonnn *4*
  • pro všechny

ja uz toma nebalim cheč mam lepšího *15* *14*
  • je to andel *4*
  • Je úplně boží...A fakt jetě jednou sorry. Doma byla bitka *9* Ale pšššt!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit