-
adresa
Čauky lidiii... tom je boží, a pls nemáte někdo jeho adresu ?? pošlete mi ji na maila diiiikkkkkkkaaaasss *3* *1* -
Tom Felton
Kdybych měla tady psát všechny jeho "přednosti", byly bychom tu do roku 3451. Zkrátka a dobře- Tome, jsem prostě nej herec, fajn kluk (i když jsem tě ještě nepotkala ;o), a já nevím co ještě, protože je toho strašně moc!!!!!! *14* *14* *14* *14* -
Tomík Felton
aaaaaaaa Tomík je plostě nejklásnější boy na světě!!!!!!!!!!!!!jemu se nikdo nevyrovná,takový nádherný očička nikdo nemá!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* -
To je naj chalan
Tom je naj chalan na svete...uz krajsi neexistuje -
Re: pro MARI
to jo je uzasnej ale bill kaulitz z tokio hotel je taky nejlepsi je strasne sladkej podivejte se na www.youtube.com -
milááššek.....
Je to nej nej nej nej nej klučina, je šíleně sexy a už se nemůžu dočkat, až ho uvidim v 5. díle.......... *14* *14* *14* *14* *14* -
dfgfhcbxhjcgdj
Píše sem ještě někdo? *3* *3* -
já ho lowuju!!!!!On je tak krásnej a úžasnej a božskej...a...Krásnej!!!!! *14* *14* *14* Škoda, že někdo tak krásnej jako on není z týhle republiky!!!! *9*
-
Tomásssssek
Ve čtvrtým díle ho nebylo moc vidět, doufám, že v pátym to bude lepší... *14* *4* *5* -
TF
No teď se mi líbí vic než jak ty vlasy měl ulízané...to vipadal blbě ale teď je nyny..... *14* *3* -
jojojojky
Tomííííííííííííííík je ten nejúžesnější kluk na celým tomhletom světě,můj milášek.......... *14* *4* -
Tomíííííí
je hezkej *15* -
Je úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúžasnej *14* *4* *3*
-
Fan Web
www.draco.unas.cz a jestli ho mate tak rady tak piste na ICQ: 233054994 nebo do shoutiku a muzeme se domluvit na spolupraci... *4* -
Pro Anis1010
tak to je úspěch... Zuzano neválej se po tom stole!!! -
jééééééé
jjjjjjjjjjjjjjéééééééééé zuzano nehoupej se na tom stole zuzana:a proč ne????? *3* *3* *1* -
tttttooooommmm fffeeellltttooonnn *4*
-
pro všechny
ja uz toma nebalim cheč mam lepšího *15* *14* -
je to andel *4*
-
Je úplně boží...A fakt jetě jednou sorry. Doma byla bitka *9* Ale pšššt!