-
Tom Felton
mám ho ráda -
Přidávám se k většině :-)
Já ho sice nemiluju, ale je fakt pěkný a jednou z něho bude teda pořádný kusan. Podle mě je hezčí než Daniel. I když tyulízlý vůasy mu teda zrovna nesluší. Jinak mu MOC fandím!!!!!!!!!! -
Velice šikovný
Myslím že Tom je velice dobrý herec a hodí se i na roli Malfoye a dost mu to tam sekne. Jen mě překvapilo že je tak starý. -
miluji Toma a ještě kevšemu znám kluka kterej mu je podobnej a jmenuje se Tomáš a taky ho miluji ale bohužel už né tajně rozkřiklo se to rychle
-
jasne, ale je to jenom mail na jeden jeho film... ale chodi tam i vyzvedava postu, jestli umis anglicky, tak s nim asi pokecas... tom.felton@pidilidi.com
-
MOC MAM RADA TOMA F.(TEDA MILUJI HO)
-
Tom je jenom můj!!!!
-
Tom felton je prostě frajer.Je krásnej a má hezkej úsměv.
-
Strašně moc miluju Toma F.
Strašně moc jsem zamilovaná do Toma Feltona a fakt strašné moc, neměl byste někdo nahodou prosím jeho e-mail? Byla bych vam moc vděčna, takže mi ho kdyžtak někdo pošlete na muj e-mail, ju? Moc děkuju, mocmocmoc.... :-* -
tom je hezkej a nejvice se mi libi kdyz zuri
-
Ten mail a to co napsala Wendy, tak to tam psala ma kamoska! Ten mail je muj! A na ten teda urcite nepiste! Kdyztak ji napiste na victoria.b@seznam.cz!!!
-
je tt mocinky klaaaasneejjj klushina)))))ze?!)))
-
Nemate na nej mail?
Prosim, nevite nekdo mail na toma feltona? Kdyztak napiste na gc25@seznam.cz ! Prosiiiiiiiiim! -
Tom je sice taky pěknej.... ale Daneček je 1 000 000 HEZČÍ!!!!!!! =)))))
-
Si super mnohem hezčí než Daniel Radcffile nebo jak se to píše :o)
-
Tomík
Nazdárek!!! Tomča je moc pěkný klučina...sice ve filmu hraje pěknýho zmetka a rozmazlenýho fakana ale ve skutečnosti je to milý kluk..mám kamaráda který je na něko úplně KOTEL podobnej...jak vlasy,oči,postava...prostě celej. nedivím se Kubovi(-ten kamarád)že mu každý říká TOME=) ! už ho to pěkně štve...no..ale mě osobně by to určitě nevadilo=)))))!!!!!!asi o letních prázdninách pojedu do USA ya mijí rodinou...tak doufám že tam uvidím někoho slavného!-třeba Dana nebo dokonce Toma...kdo ví..už se šíleně těším!!!!tak mi držte palečky.. -
Miluju ho,je to snadný,když je k sežrání.
-
Tom
Tomasek je naprosto uzasnej mam ho moc rada a zavidim vsem kdo se s nim znaj -
prostě sexy =)
Proč nemůže bejt v čechách???aspoň na chviličku!!!prosíííím -
Miluju Toma
Tom je naprosto úžasnej. Lidi měla jsem tu šanci se s nim setkat a řeknu vám, že je fakt skvělěj. Sice mi malinko dělala problémy angličtin, protože jsem byla nervozní, ale nakonec jsem se s nim orozuměla. Je fakt mega bombastickej a naživo vypydá milionkrát líp než na fotkách !!!!