-
Pro Thomase
Ahoj jak se mas bavi te ........... -
Pro Romču
Tak už se to odeslalo, tak doufám, že ti to příde. -
Pro Romču
Mam adresu na Toma, ale na tu tvojí adresu mi to nejde odeslat. -
Já vim, že se mám. Ne na 18 se opravdu nezdá. Taky seš do něj tak zblázněná jako všechny?
-
To sa teda mas. Ale vobec sa nezda ze by mal 18, ze?
-
Pro všechny holky
Můj super kámoš je Tomovi hrozně podobnej. Heč. To se mam. :-) -
cože????už 18???tak to je teda pašák!!
-
tak co, dival se nekdo na tu stranku?
-
Adresa
Ahoj,jestli máte někdo adresu tak mi jí prosim pošlete a zajistím Vám podpis Toma.Děkuji ahoj. -
Jsem naprosto vysazená na záporáky z Pottera a stali se součastí mého života,na ty filmy jsem se začala dívat kvůli Draca,pak začala číst knížky no a ted...Draco je fakt krásný,úžasný a líbí se mi to jeho chování:o)a je jeho tatínek tomu jsem dala nálepku-má životní láska!No a taky nemůžu vynechat Severuse,ten mě taky úplně okouzlil...ale neexistujou takže je to všechno na ....nic;(((!!!
-
Tomášek - náš milášek
je fakt božskej. Moc se mi líbí a miluju ho.I z krátkýma vlasama vypadá sexy, no prostě úžasně. kdyby jste se chtěli podívat a něco se o něm dozvědět, tak tady je moje stránečka a je věnována celá jen jemu. pááááá http://blog.lide.cz/rumbax -
Fanosci ctete 2
Ty, co chteji byt slavny, aby na nej udelaly dojem, musim zklamat. Tom se herectvi moc dal venovat nechce. Je milacek do rybareni a jednou chce mit obchod s rybarskymi potrebami. Pokud neverite, muzete se na to podivat na strance http://www.fenomen.harrypotter.cz/userdata/rozhovo ry/tom_felton-1.php ,kde je rozhovor s nim. Pokud rady rybarite, tak je to OK. -
Fanusci ctete!
Pokud umite anglicky a mate chut Tomovi napsat, zajdete na www.tomfelton.com Jsou to jeho oficialni stranky a v sekci feedback mu muzete napsat. Ikdyz jak sam pise: ,,Nebudu mit cas ti odepsat, ale ctu vsechny zpravy. Verim, ze to chapes." Ma tam i par svych fotek. Nic extra velkeho, ale jsou tam. Jo a pokud vam odepise, dejte mi to vedet, prosim. Zajima me, jestli odepisuje alespon nekomu. Muj mail je: JirkaGun@seznam.cz -
Mate pravdu je úžasní nie len výzorovo ale aj ako herec!!! A takýchto chlapov vela nie je!!! I LOVE YOU TOM FELTON
-
Tom je úžasnej. To, že hraje parchanta je vedlejší, hlavní je, že vypadá taaaaaaaaak super. I love you, Tom.
-
Tom je vážně skvělej
-
On je fakt hezkej!!!Teda co to kecám???Nádhernej!Je fakt hezkej,má krásnej usměv no je proste nejlepší!!!
-
tom felton je nadhernej kluk,asi urcite ho miluju!je k nakousnuti,je sladkej!sem rada ze sem ho poznala v tolika filmech...
-
Tom je naprosto uzasnej a boziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiii
-
tom je fakt skvelej!!!!