Přejít na výpis diskuzí

Tom Felton

OSOBNOST 31.12.2006 
509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ------------------------------------------------

No je fakt hezký!! Ale nechodí do zmiozelský školy jak je tam napsáno!!!
  • pozdrav

Ilove
  • Je božíí!

On je prostě BBBŮŮŮHHH!!!!!Je tak hezký, až z toho oči přecházejí!!
  • Miluju Toma

Tom není hezkej, je přímo božskej. Jsem do něj úplný blázern a hledám kluka, který je mu podobný. Prosím ozvěte se!! Čekám na odpověď!! Tvoje Monča P.S.- Budu tě milovat i když mu budeš jen nepatrně podobný!!
  • on je proste nadhernej bozskej kluk,kteryho proste milujuuuuuuuuuuuuuuuu!
  • to je celkem sranda ze mu nadavaji jenom kluci...ze by zavist?;)na nove bude Anna a kral tak se nezapomente divat vypada tam fakt roztomiloucce:)a v HP je fakt skvely!
  • Tom je neeeeeeeeeeeeej kluk na světě!!!!!!!!! A vy čeští by jste měli ze sebou něco dělat.Cosi vzít příklad z Draconka?????Pak by jste mu nemuseli přízeň holek závidět!!!!!
  • Lara

Je krásnej a prostě super
  • 100% hvězda

Je to supreovej herec ,kterýho bych chtěla ve filmech vidět častějc.Je i dost sexy a mooooooooooooooooc hezkej.Neznáte nějaký supr filmy kde Tom hraje??
  • i love you

ja ho miluju miluju miluju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
  • text

muj brouček
  • Je to náš bobánek!

Je to náš malý bobánek!
  • Máte smůlu!!!

Tak hele, Tomík je jen a jen můj. Fandím mu už od mejch 10 let (a je mi 16), takže máte smůlu!!!
  • Slaďoušek

Tomík je tak skvělej že to ani nejde popsat.V HP 3 je úplně k sežrání
  • Slaďoučká pusinka
  • Tom

Tom je fakt skvělej týpek,zbožńuju kluci,co machrujou a přitom na to maj!!!Navíc (hlavně v Hp 3) je děěěěěsně seeeeexy:)Tome, milujem tě!!:)
  • darling

Nechte si zajít chut.Tomík je jen můj.A pujdu pres vsechny překážky.Miluju ho tak že je to až k neuvěření.nejsem nějaká blbá fanynka která za par dní max.měsíců balí nějakou jinou hvězdu.TAK TO JE Takže máte holky smůlu.mám i kontakt.pppppppppppaaaaaaaaaappppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaa bye bye Adriana FELTON
  • Miláček

Tom je muj a nikoho jinyho! Takže se moc neupejpejte! Je to NEJUŽASNĚJŠÍ kluk na světě!!!!!
  • tomas

Ahoj Tome Jsem tvoje fanynyka a velká pošly Andrewe Foto
  • Páni... Tomík je úúúžasnej týpek!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit