Přejít na výpis diskuzí

Tom Felton

OSOBNOST 31.12.2006 
509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Boží Tom

Tom je nejkrasnejsi, nejuzasnejsi a nejvic sexi kluk na svete!!! Je proste bozi!
  • Ak sem niekto nema mat pristup, tak prave ludia s nevymachanou hubou, vid.zelvicka. Toto forum je zriadene preto, aby sem ludia pisali svoje nazory, nie aby bez rozumu slintali nad svojimi nedosiahnutelnymi idolmi, kt. v skutocnosti nie su vobec taki dokonali ako sa zda, alebo trapne nadavali tym, co nezdielaju ich nazor. Ja k T.Feltonovi sice ziaden vztah nemam (som skor na vyzretejsich a univerzalnejsich hercov), ale po precitani tychto komentarov som si nemohla pomoct. Decka spamätajte sa !!!
  • Pro 100% Hvězdu

Náhodou vím! Robocop 2. Talent na hru Anna a král Harry Potter......A ještě něaký,ale nevzpomenu si!
  • Máte smůlu dámy!!!

Čauky holky, máte dost velkou smůlu, protože Tom má holku Mellisu. Kdyby se rozešli, tak jsem na řadě jááááááááá.
  • je fakt úžasnej - miluju ho
  • miláček

je božskej,úžasnej,má krásný očka....................no prostě nemám slov!!!!!!!!moooc prosím lidi kteří ho taky tak zbožnujou at se ozvou na nikola.ufounka@centrum.cz
  • Mě se sice blonďáci nelíbí, ale Tom je fakt skvělej. Mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooc se mi líbí
  • muj milacek

ahojky vsem vam vzkazuju ze ste super kdyz se vam Tom libi jako me kdo chce tak at napise na Havlikova.sonia@seznam.czDík
  • TOMÍČEK! :-)

TOMÍČEK JE NAPROSTO BOŽÍ STVOŘENÍ JE PROSTĚ NÁDHERNEJ!!!!!!JÁ MÁM MILIARDU OBLÍBENÝCH A NEJHEZČÍCH HERCŮ, ALE TOMÍČEK PATŘÍ MEZI TY ÚPLNĚ NEJKRÁSNĚJŠÍ!!!!!! JE SKVĚLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • tom

tom je desne sladkej hlavne kdyz se smeje kdyz hral ve filmu harry potter 1 a 2 tak vypadal jako melej ale ted je cim dal tim vic hezciiiiiiii takze je tam dallllll
  • ???

teda ne že bych ho moc žrala, ale v té blond je sexy
  • very faninka

jsem tvoje velká faninka moc se těším na další filmy ve kterých budeš hrát. very faninka
  • mam cislo na mobil od toma feltona.bohuzelmoc neumim anglicky tak toho moc s nim nepokecam.cislo vam nedaaaam.ja se mam hahahahahaha
  • je božííííííííííííííííííííííííííííí
  • Tom Felton

Tom je úplně supráckej,hlavně jak hraje takovýho slizounskýho Draca Malfoye!!!Kež bych si s ním mohla někdy někde zahrát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ahooooooooooooooooooooooooooooooooooj je tu nekdo??????Co si myslíte o Tomu Feltonovi
  • Je super!!!!

hej, ani sem nečekala, že ho tu najdu, ale je to super, že tu je aspoň už si konečně i tady u nás uvědomili, kdo je z Pottera nejlepší a vůbec všude, je prostě úžasnej a strašně pěknej!!!! a kdo říká, že ne, tak ať sem ani nechodí!!!! Tomík je super!!!!
  • TOMÍK

I LOVE YOU TOM!Ale škoda je,že ještě nejsou žádný fotečky ve fotogalerii!:((
  • Lásce

tomášek je nádhernej nejkrásnější z celých bradavic
  • miláček

nevim co si o něm myslí ostatní, ale mě přijde nejlepší herec z celyho filmu. jo, a taky nejhezčí. je prostě superboží

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit