-
Těším se na prázky!!!
Strašně se těším až pojedeme o prázdninách do toho Londýna .. Vím,že šance abych ho biděla,je minimální,ale stejně.. Budu aspoň doufat ! *14* -
-
Re: Těším se na prázky!!!
* viděla!!!! *1* -
-
Re: Re: Těším se na prázky!!!
Fakt si ho viděla :-O jestli jo tk ti upe závidim.. :) -
-
Re: Re: Re: Těším se na prázky!!!
Ona ho neviděla. Ona teprve do Anglie jede. -
-
Re: Re: Re: Re: Těším se na prázky!!!
*1* *1* *1* *1* *1* Ale už tady byla jednou taková , která ho opravdu o letošních prázdninách v Anglii viděla ! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Těším se na prázky!!!
Kéž bych to byla já *14* *1*
-
-
-
-
-
-
Představuji si ,že je to můj imaginární kluk.Stejně mi ale něco uvnitř říká,že se jednou seznámíme ;) :D :) ;*
-
For Anis
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
ttoomm
TTTooommm jjjeee ppprrrooossttee nnneejjllleeppppšššííííí *3* *3* *3* *1* *1* *1* -
je to andel *4*
-
TF
No teď se mi líbí vic než jak ty vlasy měl ulízané...to vipadal blbě ale teď je nyny..... *14* *3* -
nemám slov
je moje srdová záležitost *14* -
prosíím
prosím lidi nemohli byste změnit profilovou fotku tomíčka? *3* *3* *3* jako podle mě tahle neni nijak extra pekna a ja si myslim že když sem někdo kdo ho nezna omylem zabloudí... tak aby mu přišel k sežrání už na tý první fotce *3* *3* *3* o týdle to moc neplatí teda co mi říkali holky *3* *3* ale jak myslíte pouze muj nazor!! *1* *1* *1* -
-
A vy si fakt myslíte, že Toma někdo může neznat ?
-
Re: prosíím
Úplně s tebou souhlasím!! on je doopravdy tak krásný a tam vypadá pomalu jako stzrašidlo *1* *3* -
-
Re: Re: prosíím
to je jako sranda!!!!vsichni se mnou souhlasi ale furt se s tim nic nedeje!!! prosíííííím zmente to kvůli Nám! *4* *4* protoze my ho mame straaasne moooc radi!! *14* *14* *14*
-
-
Re: prosíím
jn..:D stejný názor...;) ;) -
-
Re: Re: prosíím
žejo že by to mohli čenžnout?? *1* *1* *1* tamta je totiz fag divna!!! *9* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: prosíím
Ano!!!...vsichni s tebou souhlasime kvááálíí :D...nejhorsi je ze ona ta fotka je fakt desna :D..ja sem se nahodou zabloudila a uplne sem se lekla :D :D *15* -
-
Re: Re: Re: Re: prosíím
to je fakt...víc lidí tu má stejný názor...změníte prosííííííííím někdo tu fotku???třeba na tu jak je tams tim melírem...nic by se nestalo...děkuji
-
-
-
-
-
Písničky Toma Feltona
Všem obdivovatelkám Toma Feltona!našla jsem stránku,kde si můžete stáhnout jeho písničky!! *14* Já už je mám stáhlé a vypálené na CD!
Tak tady je adresa:http://www.search.mp3archiv.net/ *3* .
Stačí zadat název jeho skupiny Feltbeats a hurá do stahování *3* !
Přeji krásné poslouchání *15* ! -
narozky
Všechno nejlepší Tome k narozkám :) *3* -
-
Re: narozky
taky přeji všechno nejlepšíí *15* *15*
-