Přejít na výpis diskuzí

Tom Felton

OSOBNOST 31.12.2006 
509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je cute
  • že?

Felton je hezký že? Jestli někdo víte kde sehnat jeho plakát nebo něco podobného prosím odpovězte! *3* papa
    • Re: že?

Najdi si fotku kterou chceš na plakát, dej to do programu adobe pdf hoď to na flashku a mazej do tiskárny at ti to na digitálu vytisknou *15*
    • carol7.1

Re: že?

Já si plakát vyrobila
  • Happy B-day Tom *14*
  • Je to jeden z nejlepších herců co znám!!! *4* *14* *14* *14* *14*
  • kirushka97
    Zpěvák? What?
  • Happy birthday! *1*
  • darling

Nechte si zajít chut.Tomík je jen můj.A pujdu pres vsechny překážky.Miluju ho tak že je to až k neuvěření.nejsem nějaká blbá fanynka která za par dní max.měsíců balí nějakou jinou hvězdu.TAK TO JE Takže máte holky smůlu.mám i kontakt.pppppppppppaaaaaaaaaappppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaa bye bye Adriana FELTON
    • Re: darling

se máš..neni to doufám tim že je slavnej
      vid´..?mail aspoŇ ...please... *7*
  • Slaďoučká pusinka
  • Máte smůlu!!!

Tak hele, Tomík je jen a jen můj. Fandím mu už od mejch 10 let (a je mi 16), takže máte smůlu!!!
    • Re: Máte smůlu!!!

no a? A čím to je???co si vo sobě myslíš??já ho lowuju od 5ti a nemachruju...
  • Tom

On je nejvíc hezkej od 3. dílu a uplně nejvíc je krásnej v 6. Nejvíc se mi líbí jak chudáček brečí *14* *14*
    • lunalovegood

Re: Tom

JJ tam je upa nejfíc božííí až mi ho bylo líto..... *9* *14*
    • Re: Tom

Jo to je boží *14*
    • johankaaa

Re: Tom

jo no! *14*
    • Re: Tom

Upe souhlasím. Od třetího je klásnej. v 1. a 2. byl však roztomilý. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* A teď je nej!!! *16* *16* *16* Je fakt úúúúuužasný. Nevíte *7* kde sehnat něco k tomovi treba nějaké obrázky apod. *7*
      • carol7.1

Re: Re: Tom

Třeba na nějakým blogu. http://dracomalfoypovidka.blog.cz/
        tam jsou různý fotky Toma , Draca

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit