Přejít na výpis diskuzí

Tom Felton

OSOBNOST 31.12.2006 
509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro MARI

To nevadi je videt ze mi holky jsme proste inteligentnejsi *1* ale tom je fakt skvelej ze jo? *14*
    • Re: pro MARI

to jo je uzasnej ale bill kaulitz z tokio hotel je taky nejlepsi je strasne sladkej podivejte se na www.youtube.com
  • chudák Tom,to co mu tady některé slečny píší.. potrati malí :ddd
  • já ho lowuju!!!!!On je tak krásnej a úžasnej a božskej...a...Krásnej!!!!! *14* *14* *14* Škoda, že někdo tak krásnej jako on není z týhle republiky!!!! *9*
  • dfgfhcbxhjcgdj

Píše sem ještě někdo? *3* *3*
  • milááššek.....

Je to nej nej nej nej nej klučina, je šíleně sexy a už se nemůžu dočkat, až ho uvidim v 5. díle.......... *14* *14* *14* *14* *14*
  • ladusisuka

plnim sliby...

Už jsem sem zase napsala...to sem dobra ze sem si vzpomnela co??....klari musime udelat tu vesnicku krasavcu a nalepime tam jejich fotky...jenom toho jednoho myho asi tezko :D...uz aby si byla ve skole :*-(
  • Ou jééé xD

Viděli jste tu fotku, jak tam je jako Jesse McCartney?? Podle mě to víc sluší Tomovi *3* čím to asi bude *4* Vážně nej herec, role Draca je přesně pro něj. Ten tady tak bydlet *1* *14*
    • Re: Ou jééé xD

jo tju sem viděla...sem si prohlížela starý časáky a teda tom je o mrtě hezčí
  • mišan

nejhezčí kluk na světě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • rowenova

:-)))

Samou láskou ho sežrat, umačkat a pak se na něj dívat a dívat a dívat...... no ne kdo by ho nechtěl :-). Jen škoda, že je zadanej, ale přeju mu to. *14*
  • Love

Tomííík...to je úžasnej klučina... *14* Viděla jsem kluka co mu je moooc podobnej ale na Toma nemá..!! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit