Přejít na výpis diskuzí

Tom Felton

OSOBNOST 31.12.2006 
509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • koka

tomík

ted sem dala na blog video jak si TOMÍK hraje
  • Adresa

Je prostě úžasnej *14*

A nemáte na něj někdo adresu?
  • Ja myslím ze se hodi k ashley greene *14*
  • lili444

Ahoj

jeste minuly rok bych rekla,ze Tom je nej herecjakeho znam,ale ted bych lhala....jinak je to krasny kluk a skvely herec *3* *4*
  • xcornelia14

Happy B-DAY

Všechno nejlepší Tome! *1* *3*
  • Je skvělej

Jo je skvělej mám ho ráda jako Drca uplně ho miluju hlavně právě jako Draca no ale je fakt božskej *14*
  • nikynka17

Dotaz?

Mám dotaz chodí Tom s Jade Gordon???? *7*
    • feltonlady

Re: Dotaz?

bohužel jo *9*
  • pawll-inka

=P

si ted rikam on je vlastne uppe snad pravej opak draca...xDD ne ale draco nejvíííc sexy...=D *14* *4*
    • carol7.1

Re: =P

jo draco je sexy
  • Smutek

To to fakt nevíte?!Vždyť už nemáte koho obdivovat a milovat!Vždyť Tom je MRTVÝ!!!Ubodali ho!!!A do Prince dvojí krve dali novýho Draca!!! *9* Kdo to jen udělal,takovej dobrej herec to byl *9* ...Ale může si za to sám!Neměl se vožrat!!!Tak...prosím a teď minuta ticha pro Toma.Ať najde místo na onom světě,MUSÍ přece jít do nebe *4* *9* .
    • barka.3

Re: Smutek

Vážně? Teda to je náhoda že našli jemu úplně naprosto nejvíc podobnýho kluka a ještě k tomu se stejným jménem že? Takové náhody se často nestávají!!
    • lidus_hk

Ti asi tak trochu víc hráblo mne? XD Vzpamatuj se a vrať se do reality :D XD *3* *13*
      • Re: Re: Smutek

mrtvej nejni...kdo to sem zas napsal?! *15*
    • miss_cullen

Já jsem se fakt šíleně lekla *15* *15* *15* *15* *15*
    • Re: Smutek

Supre,zasmála sem se *1* ..at žije černej humor:D:D:D
    • carol7.1

Cože? No tak byl na premiéře 6. Pleteš si to ! ¨Zabili Roba Knoxe. Toho pobodali.

tobě asi hráblo ne??neni mrtvej!!!včera byl na premiéře Harry Potter6!!!! *1*

Hahaha!! Neni mrtvej! V princi dvojí krve mu je 17 !! a když se koukneš na jeho videa jemu tam už 20 ! Tak jak muže bejte mrtvej!! debile
  • ♥♥♥♥♥♥

V HP hraje pěknýho debila, ale je krásnej =))))))
    • lucynaa
      Avada kedavra, mudlo. Jak se opovažuješ Draca takto nazývati.
    • nejfaninka

Re: ♥♥♥♥♥♥

hehe to jo no :DDD
      • Nehraje žádného debila, jestli jste viděly všechny díly, tak jste si mohly jaksi povšimnout jeho chování. Všeho, co udělal, litoval, nechtěl být smrtijedem, to vše jen kvůli jeh rodičům... Harryho zachánil v sedmičce tím, že řekl, že to Harry není, při požití mnoholičňáku, a Harry to byl, lol. A ikdyž chvílemi byl zlý, třeba jak v šestce kopl Harryho do hlavy, bylo to neskutečně sexy, protože bad boys nemůžou být jiní a Draco obzvlášť a nejvíce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit