Přejít na výpis diskuzí

Tom Felton

OSOBNOST 31.12.2006 
509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TOMÍČEK! :-)

TOMÍČEK JE NAPROSTO BOŽÍ STVOŘENÍ JE PROSTĚ NÁDHERNEJ!!!!!!JÁ MÁM MILIARDU OBLÍBENÝCH A NEJHEZČÍCH HERCŮ, ALE TOMÍČEK PATŘÍ MEZI TY ÚPLNĚ NEJKRÁSNĚJŠÍ!!!!!! JE SKVĚLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Happy birthday

HAPPY BIRTHDAY TOM *14*
  • lunalovegood

Všechno nej.....

Všechno nejlepší Tom!!!! *14*
  • Happy birthday Tom love ya :*
  • Mě se sice blonďáci nelíbí, ale Tom je fakt skvělej. Mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooc se mi líbí
  • -veve-

Vše nej!!;-)

Všechno nej k 22 narozeninám!!Happy Birthday!!! *3* *4* *1*
    • Re: Vše nej!!;-)

Nemá náhodou už 23? Je to jen otázka já totiž fakt nwm. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
      a jinak vše nejlepší:.)
      Upe super hraješ jen tak dál...
  • Máte smůlu dámy!!!

Čauky holky, máte dost velkou smůlu, protože Tom má holku Mellisu. Kdyby se rozešli, tak jsem na řadě jááááááááá.
  • nikynka17
    Vše nejlepšííí Tome ♥ *24* *4* *3* *14*
  • Pro 100% Hvězdu

Náhodou vím! Robocop 2. Talent na hru Anna a král Harry Potter......A ještě něaký,ale nevzpomenu si!
  • zuza-nyje

Happy Birthday

Jééééžíííš toto letíí, nedávno to byl malej ulízanej Draco Malfoy a najednoáu je to takovej fešnej dnes už 22letej klučííík.Tak všechno nejlepšíííí Tomíííčku *14* hodně štěstí, zdraví a všechno co se říká KROMĚ LÁÁSKY né že bych byla zlá ale jsem žárlivá !!!!!!! *14* *4* *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit