Přejít na výpis diskuzí

Tom Felton

OSOBNOST 31.12.2006 
509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ak sem niekto nema mat pristup, tak prave ludia s nevymachanou hubou, vid.zelvicka. Toto forum je zriadene preto, aby sem ludia pisali svoje nazory, nie aby bez rozumu slintali nad svojimi nedosiahnutelnymi idolmi, kt. v skutocnosti nie su vobec taki dokonali ako sa zda, alebo trapne nadavali tym, co nezdielaju ich nazor. Ja k T.Feltonovi sice ziaden vztah nemam (som skor na vyzretejsich a univerzalnejsich hercov), ale po precitani tychto komentarov som si nemohla pomoct. Decka spamätajte sa !!!
  • tereza009

Narozeniny

Přeji vše nejlepší k dnešním narozeninám. Mnoho zdraví a úspěchů do dalších dní. *4*
  • tom je fakt skvelej!!!!
  • pajanike

Happy Birthday

Všechno nej nej nej k narozeninám *4*
  • mishulinka12

Happy Birthday

Tome, všechno nej k narozkám!!M.I.L.U.J.U. T.Ě! *14* *14* *14* Já tě CHCI!! *3* *3*
  • kllara090

Happy Birthday

Všechno nejlepší k narozeninám Tome hlavně nejvíc zdraví, aby jsi mohl hrát dál tak fantasticky *3*
  • lucin..ka

Všechno nejlepší k narozeninám!

Všechno nejlepší k narozeninám hodně štěstí a zdravíí..kdy bys ses narodil oden později nebo já oden dřív tak máme narozky uplně ve stejnej den protože já mám narozky zítra *3* Tak ještě jednou happy birhday I love you! *14*
  • Mate pravdu je úžasní nie len výzorovo ale aj ako herec!!! A takýchto chlapov vela nie je!!! I LOVE YOU TOM FELTON
  • terinka4

Happy birthday!!!!!!!!

Vše neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • monikasmajlo

B-DAY

Všecko nej k narozkam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit