Přejít na výpis diskuzí

Tom Felton

OSOBNOST 31.12.2006 
509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ..............

je úplně nejvíc užasnej *3* ale škoda že je tak vychrtlej *9*
  • ajulina

:D

no vyrostl z nej vazne krasny chlap!!! *14* *14*
  • Premiéra

byl z vás tady někdo na premiéře HP v Anglii? ja jo. mám podpis Toma a taky naší společnou fotku *14*
    • johankaaa

Re: Premiéra

hmmmm dobréééééééé! *4*
    • Re: Premiéra

No já si třeba myslím že tu fotku vůbec nemá!!! chtěla se jen tak vytahovat-beztak- no vidíte proto sem už nechodí a tak spadlo jí to na hlavu!!! *16*
    • katinka.

já jsem byla na premiéře taky. uživatelka olissa je moje nej kámoška a všem rovnou říkám že na osobnosti už nechodí a tu fotku nikomu nedá protože je to její soukromí. *3* *13*
    • Re: Premiéra

Se máš..já chci taky xDxD
      pošli mi ji maila pls Barca.Kvasna@seznam.cz
      Kuju předem xD *14* *1*
    • parket..a

tak pošli prosím na ivana.hamackova@windowslive.com díky =)
      • Re: Re: Premiéra

jezisi ty se mas *15*
    • n.i.k.o.o.o.o.l.k.a

Ty se,ale máš *4* .Já tam měla letet,ale onemocněla jsem.Závidím ti *4*
    • veronika.hvorostovsky

Jéééééé a posles mi ji na mejla??Jak vypada víc v realu??Slecna.Laurie@seznam.cz prosíííím *3*
    • .._luci.sss.heq_..

tak ji dej na net a nebo mi ji pls posli na e-mail: LuCciiNQa@seznam.cz dik
      • katinka.

Re: Re: Premiéra

já jsem byla na premiéře taky. uživatelka olissa je moje nej kámoška a všem rovnou říkám že na osobnosti už nechodí a tu fotku nikomu nedá protože je to její soukromí. kdyžtak mi pište dotazy do zpráv. *13*
        • .._luci.sss.heq_..

Re: Re: Re: Premiéra

tak at si jí necha se s nim vyfotim sama__ *15* *1*
          • katinka.

Re: Re: Re: Re: Premiéra

si nemyslím
          • katinka.

Re: Re: Re: Re: Premiéra

tak to jsem zvědavá jestli se ti to povede. vyfotit se s ním může jen 1 člověk ze 100... *7*
            • .._luci.sss.heq_..

Re: Re: Re: Re: Re: Premiéra

mno vidiš možna ze sem prave ten jeden___ *15*
      • rebus

Re: Re: Premiéra

Já ji chci taky vidět !!.. RStudyova@seznam.cz .. thx xD
        • xkostex

Re: Re: Re: Premiéra

me ji taki muzes poslat xkostex@seznam.cz diki
  • ...

...slintáám xD krásňOučej mOc ...♥x* *14*
  • rebus

..

http://twitpic.com/eknrv .. koukněte se !!! jo a teď mi došlo že mám den po Tomovi narozky .. a kámoš je má stejně... o další důvod víc se zkalit xDD
  • rebus

Táákže..

Teď jsem se tady dočetla že se vám moc nezamlouval když byl malej .. že byl slizák xDD .. no já nvm mě se líbil vždycky.. a asi i protože tam hrál takovího hajzlíka.. ale teď je z něj větší kus to je pravda !! xD.. Úplně z něj nemůžu v new HP .. tam je prostě úplně sexyy!!.. a ta scéna v tý umývárně prostě nejlepší .. a vůbec celkově .. áá *15* *14*
    • karkulinek

Re: Táákže..

JoOO v tý scéně je upe náádhernej *14* já ho cúú domů *1* *14* *14*
  • že?

Felton je hezký že? Jestli někdo víte kde sehnat jeho plakát nebo něco podobného prosím odpovězte! *3* papa
    • Re: že?

Najdi si fotku kterou chceš na plakát, dej to do programu adobe pdf hoď to na flashku a mazej do tiskárny at ti to na digitálu vytisknou *15*
    • carol7.1

Re: že?

Já si plakát vyrobila

prosím vás!!! jestli někdo má mail na Feltona tak mi prosim pošlete! Ale nechcu ňáké podvody to si rači nedělejte starost *13* ! Ale jinak budu mocinky vděčná. *3* . ( carolina.s@centrum.cz)
    • Re: e-mail

jasně ten má tak čas denně pročítat tisíce mailů od fanynek *15*
      • Re: Re: e-mail

no a? Já se jen ptala jestli to někdo neví ne? A navíc... *13*
        • Re: Re: Re: e-mail

a co když to někdo ví a nejen to ale taky s ním už někdo dotyčný spal? *5* *15*
          • .._luci.sss.heq_..

Re: Re: Re: Re: e-mail

no ty určitě ne... *1* *4* *15*
            • .._luci.sss.heq_..

Re: Re: Re: Re: Re: e-mail

tak ok__ *4*
            • s.u.z.i.

tak a právě sem se tady zaregistrovala *15*
            • .._luci.sss.heq_..

takze si se mnou nechces psat dal__? *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: e-mail

a luci, libko jsem zrušila, moc jsem tam nebývala a to co s ním udělali v poslední době... *13*

protože kdyby sis to přečetla pořádně, tak bys zjistila, že babička se do Anglie přestěhovala z česka a navíc bydlím v čr tak nevím co tady řešíš *8* *16*
            • katinka.

Pro Suzi: jak to že umíš česky když je tvoje teta nevlastní sestra Garyho Wrighta? *13*
            • .._luci.sss.heq_..

maš libko__?

No..podobná.. jsme asi stejně vysoký a máme stejný oči jinak já mám vlasy barvený na blond (skoro stejná barva jako má Evanna Lynch)
            • .._luci.sss.heq_..

estě pořad mi nechces dat icq__?me by to zajimalo__?a ses na Bonie podobna__? *7* *8*

Jo, to pravda je. Moje babička si vzala jednoho maníka a odstěhovali se do Anglie a měli spolu Garyho, pak se rozešli kvůli nějaké ženské kterou si tam našel no a babička si pak vzala jednoho chlapíka, kterej měl už dítě z 1.manželství no a s tím pak ještě měla moju tetu. takže moje teta a otec Bonie jsou nevlastní sourozenci *5*
            • .._luci.sss.heq_..

jasně chapu to..sice ja nejsem ten typ cloveka co udela pro penize vsechno,mam svojich akorat..ale tak to je jedno..ja nepotrebuju vedet co si s nim delala..jen jestli je fakt pravda ze si neco od Bonie..?

No, to s tím Bleskem sem zrovna nemyslela *15* ale tak víš jak, co by člověk neudělal proto aby si vydělal nějaký peníze tak snadno že, tak proto ta raději nějak neventiluju *5*
            • .._luci.sss.heq_..

no jasne vis co, ze zrovna ja pracuju pro Belsk...co..? *1* je to tvoje věc,ja se tě jenom zeptala... *5* *3*

Dávat ti kontakt? To jsme najednou nějaký velký kámošky? To bych rovnou mohla obvolat všechny bulvární plátky a povykládat jim co se stalo *13*
            • .._luci.sss.heq_..

hmmm...tak jestli chces, tak mi dej teda nejaky kontakt na tebe,předtim si psala, že by me zajimalo jak jste se seznamili..?! *7* *3*

No tak to víš ne, dokud to nevyštrachal bulvár, tak je to mezi mnou a ním víš...a navíc Bonnie je na mě kvůli tomu taky trochu nasraná, že prý mě už příště s nikým seznamovat nebude *15*
            • .._luci.sss.heq_..

no nevim jestli ti mam verit, protoze je to divny, jako že to tu tak rozhlasujes ze ses s nim vyspala..?!a z jakeho duvodu bys mu o me rikala,jako si myslis ze by me zbil.. *15* ne sorry... tak neches mi dat tvoe icq..?dik

No když myslíš, ale až se zase potkám s Tomem tak mu o tobě dám vědět neboj *15* ...mimochodem možná by tě zajímalo jak sem se k němu dostala, hele věř si čemu chceš, ale moje teta je nevlastní sestra Garyho Wrighta *5*

... *5* ...nic,to by dostal jeste 1000 mejlu *13*
  • ....

Byla sem na půlnoční premiéře HP 6 a bylo to super. Tom to zahrál úplně úžasně!:-* *14*
  • lola-felton

FAMOUS BOY

TOM FELTON !!! JEŽIIIŠ...MAM O NĚM SKORO VŠE NA BLOGU, V SEŠITECH, NA LIDECH...VŠUDE...BYLA JSEM V ANGLII...JE TO TAM KRÁSNÉ...JEŠTĚ KDYBYCH NAŠLA TOMA !!! JENŽE TO NEŠLO....BYLA JSEM SE ŠKOLOU :D :( AE CHCI HO NAJÍÍÍT :D :( VŠECHNO, PROTO, ABYCH HO MOHLA VIDĚT NEBO S NÍM KAMARÁDIT...:(
    • Re: FAMOUS BOY

a myslis,ze ti to vyjde???...njn,proc ne *5* *4* *7*
    • Re: FAMOUS BOY

naaapodobne
      • rebus

Re: Re: FAMOUS BOY

Joo taky se přidávám xDD
    • .._luci.sss.heq_..

Re: FAMOUS BOY

Ty jo tak to ti držím palce *4* ae znas vubec nekoho kdo by ho hledal s tebou? *7*já bych ti klidne pomohla(lola-felton)
    • natali.rose

Re: FAMOUS BOY

a jaký je ten blog,chci se juknou *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit