Přejít na výpis diskuzí

Tom Felton

OSOBNOST 31.12.2006 
509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draco 4ever!

V tom nejnovějším Harrym Potterovi (Princ dvojí krve) byl úplně nejvíc sexy! Dřív jsem h neměla ráda a ani se mi nelíbil,ale když jsem teď viděla tento díl,tak jsem zjistila,že je opravdu nádhrnej a dokonalej!!!Draco 4ever! *14*
  • rebus

Dráček xDD..

Je prostě sexy a nejvíc sexy je jako Draco!!! *14* .. Teď byl úplně nej .. ale celkem jsem ho litovala no hlavně, když brečel na tom záchodě.. xD
  • Email

Kdo máte mail na Toma Feltona tak mi ho prosím pošlete na katyhorses@seznam.cz. Chci opravdový mail, nechci žádný podvod, že to bude mail na někoho jiného. Děkuji moc.
  • Smutek

To to fakt nevíte?!Vždyť už nemáte koho obdivovat a milovat!Vždyť Tom je MRTVÝ!!!Ubodali ho!!!A do Prince dvojí krve dali novýho Draca!!! *9* Kdo to jen udělal,takovej dobrej herec to byl *9* ...Ale může si za to sám!Neměl se vožrat!!!Tak...prosím a teď minuta ticha pro Toma.Ať najde místo na onom světě,MUSÍ přece jít do nebe *4* *9* .
    • barka.3

Re: Smutek

Vážně? Teda to je náhoda že našli jemu úplně naprosto nejvíc podobnýho kluka a ještě k tomu se stejným jménem že? Takové náhody se často nestávají!!
    • lidus_hk

Ti asi tak trochu víc hráblo mne? XD Vzpamatuj se a vrať se do reality :D XD *3* *13*
      • Re: Re: Smutek

mrtvej nejni...kdo to sem zas napsal?! *15*
    • miss_cullen

Já jsem se fakt šíleně lekla *15* *15* *15* *15* *15*
    • Re: Smutek

Supre,zasmála sem se *1* ..at žije černej humor:D:D:D
    • carol7.1

Cože? No tak byl na premiéře 6. Pleteš si to ! ¨Zabili Roba Knoxe. Toho pobodali.

tobě asi hráblo ne??neni mrtvej!!!včera byl na premiéře Harry Potter6!!!! *1*

Hahaha!! Neni mrtvej! V princi dvojí krve mu je 17 !! a když se koukneš na jeho videa jemu tam už 20 ! Tak jak muže bejte mrtvej!! debile
  • felton.love

:-)

tom felton je nejlepsi herec kteryho zam je hezkej a skvele hraje na kytaru jeho pisnicky posloucham kazdy den je ploste nej nej nej ja ho miluju!!!!!!!!!!!!!!!!
    *14* *14* *14*
  • 8-)

*5* hihi pamatuju si ho jako malýho špunta ve filmu pidilidi a tedˇ je z něj chlap,jo je bezva!
  • pawll-inka

=P

si ted rikam on je vlastne uppe snad pravej opak draca...xDD ne ale draco nejvíííc sexy...=D *14* *4*
    • carol7.1

Re: =P

jo draco je sexy
  • pawll-inka

krásnej??úžasnej??nejlepší??tk tohlle sou hodne slabí slovíčky na vyjádření jeho krásy..xDD

*nejlepší*nejuzasnejsi*nejkrasnej c namyslenej*(abych tho neprehnala..=D)
    pk si budete rikat jaj tho je neakej fanatyk!!!xDD ne miluiju ho a doufám že mi tho vyddrží co nejdýl...xDD_<3_

*_*_>ToM _FeLtOn_fOrEvEer<_*_*

(kéž by tohle jen moh´ videt..xDD) *14* *3*
  • Je skvělej

Jo je skvělej mám ho ráda jako Drca uplně ho miluju hlavně právě jako Draca no ale je fakt božskej *14*
  • lili444

Ahoj

jeste minuly rok bych rekla,ze Tom je nej herecjakeho znam,ale ted bych lhala....jinak je to krasny kluk a skvely herec *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit