Přejít na výpis diskuzí

Tom Felton

OSOBNOST 31.12.2006 
509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Narozeniny

Tom Felton je dobrý herec a jako Draco Malfoy se osvědčil.Dnes je mu 21 let.Tak Happy Birthday,Tom!
  • Restík

Překvapuje mě že nikdo nepřidal do jeho natočených filmu jeden z jeho prvních filmů, tolik známý "Pidilidi". *13* Copak jste ho tam neviděli? Nebo se vám jenom nechce...
  • nukysek

Tom

je super herec a stojí za to dívat se na jeho filmy...
  • mucek :-*

je to nejinky klučina na světě je nej nje nje nej:-*muck love you love you *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* mám jeho fotky v rámečcích:-D
  • Love

Tomííík...to je úžasnej klučina... *14* Viděla jsem kluka co mu je moooc podobnej ale na Toma nemá..!! *14*
  • mišan

nejhezčí kluk na světě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • nemám slov

je moje srdová záležitost *14*
  • Ou jééé xD

Viděli jste tu fotku, jak tam je jako Jesse McCartney?? Podle mě to víc sluší Tomovi *3* čím to asi bude *4* Vážně nej herec, role Draca je přesně pro něj. Ten tady tak bydlet *1* *14*
    • Re: Ou jééé xD

jo tju sem viděla...sem si prohlížela starý časáky a teda tom je o mrtě hezčí
  • adresa

Čauky lidiii... tom je boží, a pls nemáte někdo jeho adresu ?? pošlete mi ji na maila diiiikkkkkkkaaaasss *3* *1*
    • Re: adresa

c/o Harry Potter and the Chamber
      Of Secrets Productions
      Leavesden Studios
      PO Box 3000
      Leavesden, Hertfordshire
      WD2 7LT
      United Kingdom

jeho adresa
      • a nemáš adresu přímo nanho? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Tom Felton

Kdybych měla tady psát všechny jeho "přednosti", byly bychom tu do roku 3451. Zkrátka a dobře- Tome, jsem prostě nej herec, fajn kluk (i když jsem tě ještě nepotkala ;o), a já nevím co ještě, protože je toho strašně moc!!!!!! *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit