-
Narozeniny
Tom Felton je dobrý herec a jako Draco Malfoy se osvědčil.Dnes je mu 21 let.Tak Happy Birthday,Tom! -
Restík
Překvapuje mě že nikdo nepřidal do jeho natočených filmu jeden z jeho prvních filmů, tolik známý "Pidilidi". *13* Copak jste ho tam neviděli? Nebo se vám jenom nechce... -
Tom
je super herec a stojí za to dívat se na jeho filmy... -
mucek :-*
je to nejinky klučina na světě je nej nje nje nej:-*muck love you love you *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* mám jeho fotky v rámečcích:-D -
Love
Tomííík...to je úžasnej klučina... *14* Viděla jsem kluka co mu je moooc podobnej ale na Toma nemá..!! *14* -
mišan
nejhezčí kluk na světě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
nemám slov
je moje srdová záležitost *14* -
Ou jééé xD
Viděli jste tu fotku, jak tam je jako Jesse McCartney?? Podle mě to víc sluší Tomovi *3* čím to asi bude *4* Vážně nej herec, role Draca je přesně pro něj. Ten tady tak bydlet *1* *14* -
-
Re: Ou jééé xD
jo tju sem viděla...sem si prohlížela starý časáky a teda tom je o mrtě hezčí
-
-
adresa
Čauky lidiii... tom je boží, a pls nemáte někdo jeho adresu ?? pošlete mi ji na maila diiiikkkkkkkaaaasss *3* *1* -
-
Re: adresa
c/o Harry Potter and the Chamber
Of Secrets Productions
Leavesden Studios
PO Box 3000
Leavesden, Hertfordshire
WD2 7LT
United Kingdom
jeho adresa -
-
a nemáš adresu přímo nanho? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Tom Felton
Kdybych měla tady psát všechny jeho "přednosti", byly bychom tu do roku 3451. Zkrátka a dobře- Tome, jsem prostě nej herec, fajn kluk (i když jsem tě ještě nepotkala ;o), a já nevím co ještě, protože je toho strašně moc!!!!!! *14* *14* *14* *14*