-
Narozky
Přeju všechno nejlepší k narozeninám Tome:) -
Terminál
Zrovna včera jsem se díval na film Terminál právě s Tomem Hanksem.Moc se mi tento film líbí.Občas si ho pouštívám.Dnes má navíc Tom 53.narozeniny.Všechno nejlepší mu přeji! -
Tom Hanks
Opravdu, musím přiznat, že Tom Hanks je výborný herec. Ale uvědomujete si, vy všechny (protože píšou převážně děvčata), že pro nás v Česku je atraktivní hlavně díky dabingu Vladimíra Dlouhého ??????? Bez jeho hlasu by to asi už nebylo ono - vlastně určitě. A prosím vás, když už pouštíte své myšlenky na internet, tak se naučte česky. *13* -
-
Re: Tom Hanks
ahoj evku zkus si pustit nejaky film s tomem henksnem kde nebude nadabovany!!! zkus to a pochopis ze ma opravdu podobny hlas jako v ceske verzy *15* -
Jsem toho názoru, že nadabovanej Tom Hanks není Tom Hanks...na mě skvěle pusobli jako robetr langdon, ale to bude asi tím že miluju browna *3* jinak ten chlap má užasný charizma, a ro ho delá 'tím' nej z nej -
-
Re: Re: Tom Hanks
Přesně tak,jsem názoru,že z dabingu vidíš jen polovinu hereckého výkonu.
Doma mám andělé a démony v aj.,a když jsem je slyšela v čj. docela jsem se zhrozila dabingem,je divný a huhňavý *1* .
-
-
Jj je to tak nejlepší a nejkrásněnjší
nejmilovanějš
-
-
nejlepšííí
tom hanks je prostě jeden z nejlepších herců téhle doby..zbožňuju ho snad ve všem,co natočil! *14* -
Ahoj
taky sem videla nektere filmiky v nichz hral jako je napr. Zelna mile,trosecnik,cht me kdyz to dokazes atd...
Nejlepe hodnotim Zelenou mili...je to skvely herec a ma obrovsky talent... *3* *14* *4* -
Poklona!
Tome Hanksi, jsi skvělej herec, máš můj obdiv, je mi absolutně jedno, co o tobě píše bulvár, zajímá mě jen ten tvůj neobyčejnej talent ♥ -
všechno nejlepší nejlepšímu
Všecho nejlepší Tome k tvým 52. narozeninám! *14* a už se těším na Andělé a démony *1* -
Happy Birthday
Dnes má Tom Hanks narozeniny.Je mu již 52 let.Jeho filmy jsou fakt dobrý.Viděl jsem např. filmy Velký,Zelená míle a Trosečník.Tak Happy bithday,Tom! -
Pls...
Ahoj hele jak se menuje ten film s tomem h. jak ho sleduje celej svět...víte ne?:)já právě nvm tak dyžtak napište pls *14* -
-
Re: Pls...
že by forrest gump *3*
-
-
Hlasujte
Hlasujte pro mě v soutěži o nej blog na adrese http://em-k.blog.cz/ . Moje přezdívka je Terinka a adresa blogu je www.TomHanks5.blog.cz.
Za každý hlas budu ráda
Díky
*4*