-
Tom je prostě herec na úrovni
já sem nečetla knížku ale film mistra šifra leonarda se mi líbil *4* .. ale myslím si že jeho nejlepší filmy byli Forest Gump a trosečník... Foresta ztvárnil dokonale a je to náádhernej film... prostě Tom je je muj oblíbenej herec a dost už toho dokázal a je to herec na úrovni jen tak dál *3* -
Tom Hanks je můj nejoblíbenější herec!Je hezký a talentovaný..... *3*
-
Náhodou film šifra mistra leonarda je docela pěknej a tom tam hraje opravdu skvěle.... *4*
-
Nechápu
Nevím co všichni máte na filmu Šifra Mistra Leonarda.Ve srovnání s knížkou je to prostě ubohost.Tím nechci snižovat kvality Toma Hankse,to je holywoodská jednička,ale jeho nejlepší film je Forrest Gump. -
Snad se to povede...
Tom Hanks je úžasný herec, jedinečný a vlice talentovaný. mým snem je si sním zahrát, v nějakém filmu, alespon malou roličku, že bych mu třeba alespon podala ruku..........Snad se mi to třeba někdy poštěstí.......Uvidíme!=) *7* -
Prostě jednička!
Tom je fakt jednička, lepšího herce neznám.....Šifra byla jedinečná a uplně mu to tam seklo.....Smekám Tome! *5* -
Tom Hanks si mě naprosto získal ve filmu Šifra mistra Leonarda. Skvělý herecký výkon, neodolatelný, úžasný...Musím o tom borci si zjistit nějaké info *3*
-
Prostě Tom Hanks.....
Viděla jsem ho v šifře mistra leonarda-naprosto úžasný! Je to výbornej herec, sympatickej a na svůj věk fešák. nejlepší film, co jsem s ním viděla byla Zelená míle, to mě dostalo fakt nejvíc.samo že vsechny jeho filmy jsou výtečný.....Doufám, že někdy budu mít tu čest ho potkat! -
nej film!!!!
Tom Hanks je ten nejlepsi herec a ten film ve kterym hral Sifra mistra leonarda je uzasna *3* -
Tom Hanks je nejlepší herec jakýho znám.Je nejlepší - vtipnej,kráááásnej, úžasnej a nikdy jsem se s jeho filmy nenudila!!! Je můj nejoblíbenější herec už od dětství, když jsem ho viděla poprvé ve filmu Blázni a dobrovolníci! Je to prostě třída!!!!!!!!!!!
-
i love you
Tom je faktys krásnej!Nejlepší byl v šifře mistra leonarda!!! *14* *14* *15* -
Je to njlepší herec jakýho znám miluju ho *14* *14*
-
Užasní herec s perfektným talentom a najlepsimi filmami ake kedy boli.
-
Chyba
Chtěla bych jen poopravit, že Tom Hanks se narodil 9.čevence, nikoli června a je tudíž rak :-))) -
pomoc
Nevíte někdo,kde bych sehnal film-DUM ZA VECHNY PENIZE, -
Terminal
Super herec, vyborny chlapik, Zelena mile, Terminal, Road to perdition... super filmy... akurat sa mu cudujem, preco sa dal na taku sracku ako Da vinci code....