-
Re: Tom
Má narozky o den dřív než já *14* -
Tom Hanks
Dlouho jsem přemýšlel, jak bych začal věty tohoto příspěvku, ale řeknu to jednoduše. Tom Hanks je pro mě jiný, než ostatní herci. Jakoby on patřil do ,,jiné kategorie". Jeho filmy, které jsem měl prozatím možnost shlédnout, mne dojaly. Jako např. Forrest Gump a nebo Trosečník. Musím se přiznat, že i nějaká ta slza ukápla. Momentálně sháním všechny filmy ve kterých hrál a zakládám tedy takovou sbírku. Tento člověk je mi sympatický a myslím, že je i skromný atd., takže je dobré pokud jde někomu příkladem. Například já jsem se stal díky němu trochu lepším člověkem. Ano-možná to zní zajimavě, ale je to tak. Zkrátka pochopil některé věci. Tak děkuji za možnost přispět do diskuse. Nashledanou -
fotky
Hoooj! Hodila jsem tam pár fotek a ještě nějaký přidám, tak snad budete spokojený. *5* -
tom :)
Tom Hanks je můj nejoblíbenější herec už od 4 let!! jeho filmy jako např.:žbluňk, forrest gump, zelená míle, philadelphia, blázni a dobrovolníci, lidé z předměstí, dům za všechny peníze, muž s červenou botou, šifra mistra leonarda atd.......jsou úplně nejlepší a to jsem ještě nevyjmenovala všechny!!! teď se těším na jeho nový film s Juliou Roberts - drama Charlie Wilson's War - už se nemůžu dočkat!!*1* Tom je pro mě obrovský velikán a borec s velkým B, nikdy na něj nezapomenu!! kéž by jednou přijel do Karlových Varů na filmový festival.... *14* -
PAN herec
Tom Hanks je herec s velkym H.Jeho herecké výkony v každém z jeho filmů jsou obdivuhodné.Podle mě,jeho nejlepší herecké výkony prokázal ve Philadelphii a Forrestu Gumpovi. -
Tom
Všechno NEJlepší k narozeninám *4* ... >NEJ< herec *4* -
Tomiiik!
On je skvělý a dnes má narozky! *14* Je fakt talentovaní a je to jeden z mých naj herců *4* Ve šifre mistra Leonarda byl super, ale hlavne v Zelený míli. Tyhle filmy sou jednička... Ale nejvěčší jednička je tam Tom *15* -
Re: Terminal
V šifře byl dobrej a ňáká kráva jako jseš ty nemá co mluvit!!!!! -
Je super!
Tom je super herec, moc moc talentovaní *1* Ve filmu zelená míle byl absolutně supr, taky v šifre mistra Leonarda... Mám ho moc ráda *1* *1* *1* -
Tom-nejlepší herec
Toma Hankse miluju!!!Je to můj nejmilovanější herec!!!
Nejlepši byl v šifře mistra leonrda.
Na ten konec koukam furt!!!
*14* -
Tom = Borec
Musím s vámi všemi souhlasit Tom Hanks je také můj nejoblíbenější herec a úplně suprově hrál všechny role ve všech filmech, v kterých hraje co jsem zatim viděl. Je to prostě nejlepší BOREC co kdy hrál na filmovim plátně *3* -
zdar
jako první jsem od Toma viděl film zachrante vojína Ryana a od te doby zbírám všechny jeho filmy myslim si ze je to nejlepší herec jaky kdy byl *4* -
fotky
Vložila jsem nějake pěkné fotky Toma tak se mrkněte. Protože před tím tu nic moc nebylo... *4* -
Je to prostě herec kterej dokáže zahrát uplně všechno ať je to nějakej voják nebo podnikatel nebo učitel je to prostě užásná osobnost *5*
-
Hanks
Tady neni co rict....Proste 1 *3* *4* -
Tom je fakt super herec,Trosečník,Šifra,Forest,Zelená míle,Dům za všechny peníze,Žbluňk,Apollo 13,Samotář v ...,Láska přes internet,Velký,Terminál...Zbožňuju ho *14* .Je nejen skvělý herec,ale je mi sympatický svou skromností...Nedělá ze sebe rozmazlenou celebritu *3*
-
*14* Tom je skvělej herec a dobře vypadá!!!!!
-
Tom
Tom je krásnej a dobře hraje!!!!! *14* *3* -
great actor
Tom je super herec a nejlepší byl v šifře,zelené míli a v apollu 13 *1* *14* -
i am your fan
Toma znam od chvile,co jsem videla film Trosečník,ten byl naprosto skvělej a tom okouzlující...taky je super v Zelené míli,ale nej je ve Forrestovi *14* protoze jsem jeho velka fanynka, byla jsem hotova kdyz jsem se dozvedela ze bude hrat v Sifre....tam byl úúúúúúúúúúúplně náááááááááádhernej a sladkej!!!!!!!!!!!!! *3*