-
Re: Tom Hanks
Jsem toho názoru, že nadabovanej Tom Hanks není Tom Hanks...na mě skvěle pusobli jako robetr langdon, ale to bude asi tím že miluju browna *3* jinak ten chlap má užasný charizma, a ro ho delá 'tím' nej z nej -
Re: Tom Hanks
Jj je to tak nejlepší a nejkrásněnjší
nejmilovanějš -
Tom Hanks
Opravdu, musím přiznat, že Tom Hanks je výborný herec. Ale uvědomujete si, vy všechny (protože píšou převážně děvčata), že pro nás v Česku je atraktivní hlavně díky dabingu Vladimíra Dlouhého ??????? Bez jeho hlasu by to asi už nebylo ono - vlastně určitě. A prosím vás, když už pouštíte své myšlenky na internet, tak se naučte česky. *13* -
nejlepšííí
tom hanks je prostě jeden z nejlepších herců téhle doby..zbožňuju ho snad ve všem,co natočil! *14* -
Ahoj
taky sem videla nektere filmiky v nichz hral jako je napr. Zelna mile,trosecnik,cht me kdyz to dokazes atd...
Nejlepe hodnotim Zelenou mili...je to skvely herec a ma obrovsky talent... *3* *14* *4* -
Poklona!
Tome Hanksi, jsi skvělej herec, máš můj obdiv, je mi absolutně jedno, co o tobě píše bulvár, zajímá mě jen ten tvůj neobyčejnej talent ♥ -
všechno nejlepší nejlepšímu
Všecho nejlepší Tome k tvým 52. narozeninám! *14* a už se těším na Andělé a démony *1* -
Happy Birthday
Dnes má Tom Hanks narozeniny.Je mu již 52 let.Jeho filmy jsou fakt dobrý.Viděl jsem např. filmy Velký,Zelená míle a Trosečník.Tak Happy bithday,Tom! -
Re: Pls...
že by forrest gump *3* -
Pls...
Ahoj hele jak se menuje ten film s tomem h. jak ho sleduje celej svět...víte ne?:)já právě nvm tak dyžtak napište pls *14* -
Re: Re: ♥ Mistr Hanks ♥
Jenom dvacetkrát????
Já asi 10000000krát.
Jo a T.H. je ten nejlepší na světě , to máš pravdu *14* *3* *14* *1* *4*
P.s.jukni na můj blog o Tomíkovi www.tomhanks5.blog.cz -
Re: ♥ Mistr Hanks ♥
Máš pravdu, že je Tomíček Hanks k sežrání. Je prostě boží. Miluji všechny filmy, ve kterých hraje. Můj nejoblíbenější je LÁSKA PŘES INTERNET. Tento film jsem viděla alespoň dvacetkrát a pořad se na něj můžu dívat. Je to naprostá pecka. *4* *3* -
Hlasujte
Hlasujte pro mě v soutěži o nej blog na adrese http://em-k.blog.cz/ . Moje přezdívka je Terinka a adresa blogu je www.TomHanks5.blog.cz.
Za každý hlas budu ráda
Díky
*4* -
Rita
Před časem jsem napsala takovej stručnej profil Rity Wilson a dala jsem k ní i několik málo fotek. Tak se když tak mrkněte... *3* -
další film
V neděli 2.3.2008 na ČT2 ve 14.35 dávají Turner a Hooch *14* -
Re: film
oprava:dávaj to 3.3 2008 -
film
V pondělí 1.3. na Čt 1 ve 22.25 budou dávat film cesta do zatracení (road to perdition)tak se dívejte *4* -
herec v velkým H
Mám ho úplně nejradši *3* -
milaáček
*14* *1* *1* *3* *14* -
Re: Re: Re: ♥ Mistr Hanks ♥
Můj e-mail je joanneherring@seznam.cz napiš mi a pokecame a koukni se na můj blog www.tomhanks5.blog.cz ahoj