Přejít na výpis diskuzí

Tom Hanks

OSOBNOST 31.12.2006 
116 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jupí

Promiňte že ruším ale kdo má rád zelenou míli tak bude 29.2 2008 na primě ! *4* *14* *1*
  • lili444

Ahoj

taky sem videla nektere filmiky v nichz hral jako je napr. Zelna mile,trosecnik,cht me kdyz to dokazes atd...
    Nejlepe hodnotim Zelenou mili...je to skvely herec a ma obrovsky talent... *3* *14* *4*
  • anethia

Nar.

preju vse nejnej k narozeninam a jeste spoustu skvelejch filmu *3*
  • Náhodou film šifra mistra leonarda je docela pěknej a tom tam hraje opravdu skvěle.... *4*
  • martinka4

..

OFrrest Gump najviac:d a pak tiez Andělé a Démoni *4*
  • Tom-nejlepší herec

Toma Hankse miluju!!!Je to můj nejmilovanější herec!!!
    Nejlepši byl v šifře mistra leonrda.
    Na ten konec koukam furt!!!
    *14*
  • Nominace

Tom je letos nominován na zlatý glóbus za svůj nový film.Doufám že ho dostane.
    Vyhlášení se bude konat 13.ledna 2008!!!
    Hodně štěstí Tome.
    *4* *14*
  • Tom Hanks si mě naprosto získal ve filmu Šifra mistra Leonarda. Skvělý herecký výkon, neodolatelný, úžasný...Musím o tom borci si zjistit nějaké info *3*
  • i am your fan

Toma znam od chvile,co jsem videla film Trosečník,ten byl naprosto skvělej a tom okouzlující...taky je super v Zelené míli,ale nej je ve Forrestovi *14* protoze jsem jeho velka fanynka, byla jsem hotova kdyz jsem se dozvedela ze bude hrat v Sifre....tam byl úúúúúúúúúúúplně náááááááááádhernej a sladkej!!!!!!!!!!!!! *3*
  • všechno nejlepší nejlepšímu

Všecho nejlepší Tome k tvým 52. narozeninám! *14* a už se těším na Andělé a démony *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit