Přejít na výpis diskuzí

Tom Hanks

OSOBNOST 31.12.2006 
116 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • teším se

Dozvěděla jsem se že v roce 2008 11.prosince bude premiéra andělé a démoni to je to stejné jako Da vinci code (šifra mistra leonarda). Mocinky se těším..!!!
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    *14* *14* *14* *14*
    teda doufám že bude *7* ale když to bylo na oficiální stránce moc se těším na Roberta Langdona...♥♥ *3* ale né moc na Sophie *13* *4* *14* *14* *14* *14*
  • Poklona!

Tome Hanksi, jsi skvělej herec, máš můj obdiv, je mi absolutně jedno, co o tobě píše bulvár, zajímá mě jen ten tvůj neobyčejnej talent ♥
  • Tom je fakt super herec,Trosečník,Šifra,Forest,Zelená míle,Dům za všechny peníze,Žbluňk,Apollo 13,Samotář v ...,Láska přes internet,Velký,Terminál...Zbožňuju ho *14* .Je nejen skvělý herec,ale je mi sympatický svou skromností...Nedělá ze sebe rozmazlenou celebritu *3*
  • PAN herec

Tom Hanks je herec s velkym H.Jeho herecké výkony v každém z jeho filmů jsou obdivuhodné.Podle mě,jeho nejlepší herecké výkony prokázal ve Philadelphii a Forrestu Gumpovi.
  • ♥ Mistr Hanks ♥

Tom Hanks je prostě nejtalentovanější herec! *1*
    jeto mistr Tom Hanks... *14*
    žádný takoví že je Šifra mistra Leonarda blbost *13* náhodou krásnej film!
    taky jeho ostatní filmy jako je
    Zelená míle,trosečník atd... *4*
    mockrát jsem ho neviděla v komedii je to prostě vážný a dobrosrdečný člověk který není namyšlený a naleštěný jako brko! *13* *13* *13*
    to je můj → *4*
    moje icq je když tak 421-248-449
    kristiana3@seznam.cz
    kdyby chtěl někdo pokecat o něm... *4*
    no a máte blog? já jo www.green-mile.blog.cz
    prostě mazel k sežrání (sprominutím
    *1* )
    Mějte se hezky....papík..! *4*
    PS: I love Tom Hanks, he is lovely *14*
    • Re: ♥ Mistr Hanks ♥

Máš pravdu, že je Tomíček Hanks k sežrání. Je prostě boží. Miluji všechny filmy, ve kterých hraje. Můj nejoblíbenější je LÁSKA PŘES INTERNET. Tento film jsem viděla alespoň dvacetkrát a pořad se na něj můžu dívat. Je to naprostá pecka. *4* *3*
      • Re: Re: ♥ Mistr Hanks ♥

Jenom dvacetkrát????
        Já asi 10000000krát.
        Jo a T.H. je ten nejlepší na světě , to máš pravdu *14* *3* *14* *1* *4*
        P.s.jukni na můj blog o Tomíkovi www.tomhanks5.blog.cz
    • Re: ♥ Mistr Hanks ♥

JO koukni se na múj web www.tomhanks5.blog.cz.11*
      A máš pravdu s tou Šifrou tam byl úžasný.
      A k sežrání je to je fakt.*14*
      Ahoj

P.S.I love Tom Hank too!!!! *14* *
      • Re: Re: ♥ Mistr Hanks ♥

Hele kolik ti je? máš icq nebo e-mail mohli by jsme si psáti..:) *4*
        • Re: Re: Re: ♥ Mistr Hanks ♥

Můj e-mail je joanneherring@seznam.cz napiš mi a pokecame a koukni se na můj blog www.tomhanks5.blog.cz ahoj
  • Terminál

Zrovna včera jsem se díval na film Terminál právě s Tomem Hanksem.Moc se mi tento film líbí.Občas si ho pouštívám.Dnes má navíc Tom 53.narozeniny.Všechno nejlepší mu přeji!
  • zuzanka666

Učebnice

Dnes jsme dostali učebnici angličtiny a tam je článek o Tomovi a k tomu docela psycho fotka *15* *14*
    • lili444

Re: Učebnice

xD..no my zas měli článek o něm a o nějakym filmu, kde hraje..taky dobrá fotka no *15*
  • Hanks je fakt skvely herec a skutecna Celebrita ne jak ty nase "celebrity" /Kotky, Madly, stara Vondrackova a podobni zrudy/
  • Užasní herec s perfektným talentom a najlepsimi filmami ake kedy boli.
  • i love you

Tom je faktys krásnej!Nejlepší byl v šifře mistra leonarda!!! *14* *14* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit