-
teším se
Dozvěděla jsem se že v roce 2008 11.prosince bude premiéra andělé a démoni to je to stejné jako Da vinci code (šifra mistra leonarda). Mocinky se těším..!!!
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
*14* *14* *14* *14*
teda doufám že bude *7* ale když to bylo na oficiální stránce moc se těším na Roberta Langdona...♥♥ *3* ale né moc na Sophie *13* *4* *14* *14* *14* *14* -
Poklona!
Tome Hanksi, jsi skvělej herec, máš můj obdiv, je mi absolutně jedno, co o tobě píše bulvár, zajímá mě jen ten tvůj neobyčejnej talent ♥ -
Tom je fakt super herec,Trosečník,Šifra,Forest,Zelená míle,Dům za všechny peníze,Žbluňk,Apollo 13,Samotář v ...,Láska přes internet,Velký,Terminál...Zbožňuju ho *14* .Je nejen skvělý herec,ale je mi sympatický svou skromností...Nedělá ze sebe rozmazlenou celebritu *3*
-
PAN herec
Tom Hanks je herec s velkym H.Jeho herecké výkony v každém z jeho filmů jsou obdivuhodné.Podle mě,jeho nejlepší herecké výkony prokázal ve Philadelphii a Forrestu Gumpovi. -
♥ Mistr Hanks ♥
Tom Hanks je prostě nejtalentovanější herec! *1*
jeto mistr Tom Hanks... *14*
žádný takoví že je Šifra mistra Leonarda blbost *13* náhodou krásnej film!
taky jeho ostatní filmy jako je
Zelená míle,trosečník atd... *4*
mockrát jsem ho neviděla v komedii je to prostě vážný a dobrosrdečný člověk který není namyšlený a naleštěný jako brko! *13* *13* *13*
to je můj → *4*
moje icq je když tak 421-248-449
kristiana3@seznam.cz
kdyby chtěl někdo pokecat o něm... *4*
no a máte blog? já jo www.green-mile.blog.cz
prostě mazel k sežrání (sprominutím
*1* )
Mějte se hezky....papík..! *4*
PS: I love Tom Hanks, he is lovely *14* -
-
Re: ♥ Mistr Hanks ♥
Máš pravdu, že je Tomíček Hanks k sežrání. Je prostě boží. Miluji všechny filmy, ve kterých hraje. Můj nejoblíbenější je LÁSKA PŘES INTERNET. Tento film jsem viděla alespoň dvacetkrát a pořad se na něj můžu dívat. Je to naprostá pecka. *4* *3* -
-
Re: Re: ♥ Mistr Hanks ♥
Jenom dvacetkrát????
Já asi 10000000krát.
Jo a T.H. je ten nejlepší na světě , to máš pravdu *14* *3* *14* *1* *4*
P.s.jukni na můj blog o Tomíkovi www.tomhanks5.blog.cz
-
-
Re: ♥ Mistr Hanks ♥
JO koukni se na múj web www.tomhanks5.blog.cz.11*
A máš pravdu s tou Šifrou tam byl úžasný.
A k sežrání je to je fakt.*14*
Ahoj
P.S.I love Tom Hank too!!!! *14* * -
-
Re: Re: ♥ Mistr Hanks ♥
Hele kolik ti je? máš icq nebo e-mail mohli by jsme si psáti..:) *4* -
-
Re: Re: Re: ♥ Mistr Hanks ♥
Můj e-mail je joanneherring@seznam.cz napiš mi a pokecame a koukni se na můj blog www.tomhanks5.blog.cz ahoj
-
-
-
-
Terminál
Zrovna včera jsem se díval na film Terminál právě s Tomem Hanksem.Moc se mi tento film líbí.Občas si ho pouštívám.Dnes má navíc Tom 53.narozeniny.Všechno nejlepší mu přeji! -
Učebnice
Dnes jsme dostali učebnici angličtiny a tam je článek o Tomovi a k tomu docela psycho fotka *15* *14* -
-
Re: Učebnice
xD..no my zas měli článek o něm a o nějakym filmu, kde hraje..taky dobrá fotka no *15*
-
-
Hanks je fakt skvely herec a skutecna Celebrita ne jak ty nase "celebrity" /Kotky, Madly, stara Vondrackova a podobni zrudy/
-
Užasní herec s perfektným talentom a najlepsimi filmami ake kedy boli.
-
i love you
Tom je faktys krásnej!Nejlepší byl v šifře mistra leonarda!!! *14* *14* *15*