-
mám ho ráda hrozně se mi líbí v Forrest Gump a taky v Trosečník *14* *14* *3* *3* *4* *4*
-
Hanks
Tady neni co rict....Proste 1 *3* *4* -
Je super!
Tom je super herec, moc moc talentovaní *1* Ve filmu zelená míle byl absolutně supr, taky v šifre mistra Leonarda... Mám ho moc ráda *1* *1* *1* -
Miluju ho
Tom Hanks je miláček!*14* A je nejhezčí na světe! *4*Už se moc těším na Soukromou válku pana Wilsona.
*3* -
film
V pondělí 1.3. na Čt 1 ve 22.25 budou dávat film cesta do zatracení (road to perdition)tak se dívejte *4* -
-
Re: film
oprava:dávaj to 3.3 2008
-
-
Tom
Tak dneska máme 9.7., což má Tom narozeniny... Tak vše nejleší do života! *3* *4* *3* -
Všechno nejlepší!! :)
-
Tom Hanks je skvělý herec, prostě mistr svého řemesla, miluji jeho filmy a miluji Toma Hankse.*3*
-
Chyba
Chtěla bych jen poopravit, že Tom Hanks se narodil 9.čevence, nikoli června a je tudíž rak :-))) -
Tom je prostě herec na úrovni
já sem nečetla knížku ale film mistra šifra leonarda se mi líbil *4* .. ale myslím si že jeho nejlepší filmy byli Forest Gump a trosečník... Foresta ztvárnil dokonale a je to náádhernej film... prostě Tom je je muj oblíbenej herec a dost už toho dokázal a je to herec na úrovni jen tak dál *3*