Přejít na výpis diskuzí

Tom Hanks

OSOBNOST 31.12.2006 
116 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LuckaSaturova10
    mám ho ráda hrozně se mi líbí v Forrest Gump a taky v Trosečník *14* *14* *3* *3* *4* *4*
  • Hanks

Tady neni co rict....Proste 1 *3* *4*
  • Je super!

Tom je super herec, moc moc talentovaní *1* Ve filmu zelená míle byl absolutně supr, taky v šifre mistra Leonarda... Mám ho moc ráda *1* *1* *1*
  • Miluju ho

Tom Hanks je miláček!*14* A je nejhezčí na světe! *4*Už se moc těším na Soukromou válku pana Wilsona.
    *3*
  • film

V pondělí 1.3. na Čt 1 ve 22.25 budou dávat film cesta do zatracení (road to perdition)tak se dívejte *4*
    • Re: film

oprava:dávaj to 3.3 2008
  • nickolqaa

Tom

Tak dneska máme 9.7., což má Tom narozeniny... Tak vše nejleší do života! *3* *4* *3*
  • kirushka97
    Všechno nejlepší!! :)
  • lieblinka
    Tom Hanks je skvělý herec, prostě mistr svého řemesla, miluji jeho filmy a miluji Toma Hankse.*3*
  • Chyba

Chtěla bych jen poopravit, že Tom Hanks se narodil 9.čevence, nikoli června a je tudíž rak :-)))
  • Tom je prostě herec na úrovni

já sem nečetla knížku ale film mistra šifra leonarda se mi líbil *4* .. ale myslím si že jeho nejlepší filmy byli Forest Gump a trosečník... Foresta ztvárnil dokonale a je to náádhernej film... prostě Tom je je muj oblíbenej herec a dost už toho dokázal a je to herec na úrovni jen tak dál *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit