-
*14* Tom je skvělej herec a dobře vypadá!!!!!
-
Tom = Borec
Musím s vámi všemi souhlasit Tom Hanks je také můj nejoblíbenější herec a úplně suprově hrál všechny role ve všech filmech, v kterých hraje co jsem zatim viděl. Je to prostě nejlepší BOREC co kdy hrál na filmovim plátně *3* -
tom :)
Tom Hanks je můj nejoblíbenější herec už od 4 let!! jeho filmy jako např.:žbluňk, forrest gump, zelená míle, philadelphia, blázni a dobrovolníci, lidé z předměstí, dům za všechny peníze, muž s červenou botou, šifra mistra leonarda atd.......jsou úplně nejlepší a to jsem ještě nevyjmenovala všechny!!! teď se těším na jeho nový film s Juliou Roberts - drama Charlie Wilson's War - už se nemůžu dočkat!!*1* Tom je pro mě obrovský velikán a borec s velkým B, nikdy na něj nezapomenu!! kéž by jednou přijel do Karlových Varů na filmový festival.... *14* -
fotky
Hoooj! Hodila jsem tam pár fotek a ještě nějaký přidám, tak snad budete spokojený. *5* -
Hlasujte
Hlasujte pro mě v soutěži o nej blog na adrese http://em-k.blog.cz/ . Moje přezdívka je Terinka a adresa blogu je www.TomHanks5.blog.cz.
Za každý hlas budu ráda
Díky
*4* -
Happy Birthday
Dnes má Tom Hanks narozeniny.Je mu již 52 let.Jeho filmy jsou fakt dobrý.Viděl jsem např. filmy Velký,Zelená míle a Trosečník.Tak Happy bithday,Tom! -
nejlepšííí
tom hanks je prostě jeden z nejlepších herců téhle doby..zbožňuju ho snad ve všem,co natočil! *14* -
Tom Hanks je jeden z nejlepsich americkych hercu.Kazdy jeho film je super.I kdyby nenatocil nic jineho nez Foresta Gumpa nebo Zelenou mily,tak to bude navzdy-PAN HEREC-.Poprve jsem ho videla ve filmu-Big-. *3*
-
Happy Birthday *3*
-
Všechno nejlepší :) *14*