Přejít na výpis diskuzí

Tom Hanks

OSOBNOST 31.12.2006 
116 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • great actor

Tom je super herec a nejlepší byl v šifře,zelené míli a v apollu 13 *1* *14*
  • Tom

Tom je krásnej a dobře hraje!!!!! *14* *3*
  • Je to prostě herec kterej dokáže zahrát uplně všechno ať je to nějakej voják nebo podnikatel nebo učitel je to prostě užásná osobnost *5*
  • fotky

Vložila jsem nějake pěkné fotky Toma tak se mrkněte. Protože před tím tu nic moc nebylo... *4*
  • zdar

jako první jsem od Toma viděl film zachrante vojína Ryana a od te doby zbírám všechny jeho filmy myslim si ze je to nejlepší herec jaky kdy byl *4*
  • vše nej Foreste!! :3 <3
  • Tomiiik!

On je skvělý a dnes má narozky! *14* Je fakt talentovaní a je to jeden z mých naj herců *4* Ve šifre mistra Leonarda byl super, ale hlavne v Zelený míli. Tyhle filmy sou jednička... Ale nejvěčší jednička je tam Tom *15*
  • Tom

Všechno NEJlepší k narozeninám *4* ... >NEJ< herec *4*
    • Re: Tom

Má narozky o den dřív než já *14*
  • Tom Hanks

Dlouho jsem přemýšlel, jak bych začal věty tohoto příspěvku, ale řeknu to jednoduše. Tom Hanks je pro mě jiný, než ostatní herci. Jakoby on patřil do ,,jiné kategorie". Jeho filmy, které jsem měl prozatím možnost shlédnout, mne dojaly. Jako např. Forrest Gump a nebo Trosečník. Musím se přiznat, že i nějaká ta slza ukápla. Momentálně sháním všechny filmy ve kterých hrál a zakládám tedy takovou sbírku. Tento člověk je mi sympatický a myslím, že je i skromný atd., takže je dobré pokud jde někomu příkladem. Například já jsem se stal díky němu trochu lepším člověkem. Ano-možná to zní zajimavě, ale je to tak. Zkrátka pochopil některé věci. Tak děkuji za možnost přispět do diskuse. Nashledanou
  • Tom Hanks

Nevím jak mám začít.
    Tak to vezmu jednoduše.
    Tom Hanks.To jméno zná určitě každý.
    Tom je nejlepší herec o jakém vím.
    Když se v nějakém filmu objeví jméno Tom Hanks tak je jasné že to bude bomba.
    Už se moc těším na Toma ve filmu Charlie
    Wilson's War.To bude určitě skvělé.
    No řekněte mi,jména Tom Hanks a Julia Roberts pod vedením Mike Nicholse říkají vše ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit