-
Nechápu
Nevím co všichni máte na filmu Šifra Mistra Leonarda.Ve srovnání s knížkou je to prostě ubohost.Tím nechci snižovat kvality Toma Hankse,to je holywoodská jednička,ale jeho nejlepší film je Forrest Gump. -
-
Re: Nechápu
no kazdy si myslime neco jineho me se treba nelibil moc v tomto filmu ba naopak si me ziskal v chyt me kdyz to dokazes a jeste k tomu tak hraje s leonardem dicapriem *8* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Tom Hanks je můj nejoblíbenější herec!Je hezký a talentovaný..... *3*
-
great actor
Tom je super herec a nejlepší byl v šifře,zelené míli a v apollu 13 *1* *14* -
Tom
Tom je krásnej a dobře hraje!!!!! *14* *3* -
Je to prostě herec kterej dokáže zahrát uplně všechno ať je to nějakej voják nebo podnikatel nebo učitel je to prostě užásná osobnost *5*
-
fotky
Vložila jsem nějake pěkné fotky Toma tak se mrkněte. Protože před tím tu nic moc nebylo... *4* -
zdar
jako první jsem od Toma viděl film zachrante vojína Ryana a od te doby zbírám všechny jeho filmy myslim si ze je to nejlepší herec jaky kdy byl *4* -
vše nej Foreste!! :3 <3
-
Tomiiik!
On je skvělý a dnes má narozky! *14* Je fakt talentovaní a je to jeden z mých naj herců *4* Ve šifre mistra Leonarda byl super, ale hlavne v Zelený míli. Tyhle filmy sou jednička... Ale nejvěčší jednička je tam Tom *15* -
Tom
Všechno NEJlepší k narozeninám *4* ... >NEJ< herec *4* -
-
Re: Tom
Má narozky o den dřív než já *14*
-