Přejít na výpis diskuzí

Tom Hanks

OSOBNOST 31.12.2006 
116 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno nejlepší ;) :D
  • Asi nejlepší americký herec.

• Terminal

Super herec, vyborny chlapik, Zelena mile, Terminal, Road to perdition... super filmy... akurat sa mu cudujem, preco sa dal na taku sracku ako Da vinci code....
    • Re: Terminal

asi protoze je to dobry film tom hanks si vybira opravdu jen dobre filmy o tom te ujistuji *5*

jsi blbý nebo co? jak tohle mužeš říct to pravděpodobně nejsi fanouškem Toma Hankse tak vypal blbečku..! *13* *13* *13* *16*
      • Re: Re: Terminal

Seš uplně blbej !!!!!!!!!!!!!Šifra Mistra Leonarda je ten nej film s Tomem Hanksem asi ti to nedošlo ale Tom je dobrej herec!!!!!!!!!§ *4* *5* *1*
        • Tomík

ty kréténe seš pěkně blbej a ještě k tomu nebudeš Toma pomlouvat *13* *13* *13* *13*

V šifře byl dobrej a ňáká kráva jako jseš ty nemá co mluvit!!!!!
  • pomoc

Nevíte někdo,kde bych sehnal film-DUM ZA VŠECHNY PENIZE,
  • Je to njlepší herec jakýho znám miluju ho *14* *14*
  • Tom Hanks je nejlepší herec jakýho znám.Je nejlepší - vtipnej,kráááásnej, úžasnej a nikdy jsem se s jeho filmy nenudila!!! Je můj nejoblíbenější herec už od dětství, když jsem ho viděla poprvé ve filmu Blázni a dobrovolníci! Je to prostě třída!!!!!!!!!!!
  • nej film!!!!

Tom Hanks je ten nejlepsi herec a ten film ve kterym hral Sifra mistra leonarda je uzasna *3*
  • Bylo by fajn, kdyby Tom natočil i třetí film s Robertem Langdonem, podle mě, je Ztracený symbol ještě napínavější než Šifra mistra Leonarda.
  • Nechápu

Nevím co všichni máte na filmu Šifra Mistra Leonarda.Ve srovnání s knížkou je to prostě ubohost.Tím nechci snižovat kvality Toma Hankse,to je holywoodská jednička,ale jeho nejlepší film je Forrest Gump.
    • Re: Nechápu

no kazdy si myslime neco jineho me se treba nelibil moc v tomto filmu ba naopak si me ziskal v chyt me kdyz to dokazes a jeste k tomu tak hraje s leonardem dicapriem *8* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Tom Hanks je můj nejoblíbenější herec!Je hezký a talentovaný..... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší