Přejít na výpis diskuzí

Tom Hulce

OSOBNOST 31.12.2006 
31 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tom je nejkrásnější herec na světě

Už když sem viděla v pátý třídě ten film amadeus hned se mi vryl do paměti ten jeho nádhernej smích a jak je kráásnej.6dycky až do ted brečím u konce filmu jak takovýho slavnýho mladýho skladatele mohli jen tak odit do společnýho filmu sice to tak nemuselo být doopravdy ale i přesto mi ho je líto v tom filmu.Škoda jen že už je tak starej a tak daleko bydlíí *8* *14* *9*
  • Test

Test
  • mozart

v tom filmu byl exelentní žadny film není natolik zajímavý....velmi se mi líbil...!
  • wau

no jo nejvic sexy yl v ty ruzovy paruce *1*
  • mnami

jejda............amadeus je tak nadhernej a dokonalej film,ze to ani neni mozny!!!!!!!miluju ho!!!!!!!nevidela jsem ho 14 dnu a uz zacinam mit abstinencni priznaky...... *14*
  • Tom

Miluju ho,je nadhernej,Tom je diokonalej a je to perfektní herec,je to muj milacek tak kdyby jste o nam neco meli tak mi to prosim poslete,miluju ho jako nikdo!!!!!!
  • Amadeus

Je to fakt super film.A právě tento chlapík tomu dodává ještě větší šťávu :-) Je to opravdu super herec.
  • Wolfie

Ten film jsem viděla nejmíň 50krát-hrozně se mi líbí a patří mezi mé nejoblíbenější filmy.Mám ho na DVD a pokaždý když mám blbou náladu si ho pustim.A Tom je tam k zulíbání.teda mě se tam osobně jako chlap velmi ljubí :-)
  • och!!!!!!!!!

cau decka!!!!!!!musim se priznat ze amadeus je jeden z nejlepsich filmu jaky jsem videla..................tom je ohrome sexy!!!!!!!jestli je tu nekdo kdo tento film miluje tak jako ja urco se ozvete!!!!!!!!! *4*
  • tom

decka!!!!!!!dneska daval amadea......ja se poseru *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit