-
Film
Nevite nekdo kde sehnat film Eine unter Tausend? Hledala jsem,ale asi to v cesku neprodavaj... *9* -
nej
Nejhezčí muž na týhle planetě je Tomík jak já ho miluju !!!!! Je nejvíc sexy je prostě nejhezčí na světě miluju ho ták moc je děsně sladkej a ten jeho úsměv je prostě nepopstelnej !!!!! *14* *14* *14* *15* sem zabouchlá možná jenom platonicky awe sem a moc !!!!!!!!!!!! *15* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: nikOla
jj přesně je upe mega moc Boží...s velkým B *1* -
Re: Kobra 11
tak to já se taky nemohla dočkat -
Re: má klásný ošiška...
naprosto souhlasím !!!! je prostě božííí ! *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: nikOla
MÁŠ PRAVDU ..............JE BOZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!! !!!!!!!!!!!§ *14* *14* -
Re: On.. DoKoNaLoSt SaMa..
Fotky?To jako z internetu?Nebo plakáty *14* -
Kobra 11
Dneska je nová série Kobry 11 s Tomem Beckem už se nemůžu dočkat!! *3* -
NjN
Mn00 a mÁ nAr0zEnInY sTeJnĚ aK00 jÁá..
*4* *15* *1* -
má klásný ošiška...
tom je fakt užasnej a má nádherný oči....a taky usměv *14* *14* *14* *14* -
Re: beck
taky hrál v zamilovaným filmu od rosamundy pilcher - šípy lásky. teď nedávno to bylo v televizi na prime. úplně úžasnej!!!!! *14* *14* *14* -
Re: Re: kobra11
mě to štve taky já ho miluju on je k sežrání ale Felipe Massa taki já je miluju oba a taki se ni líbí P.Y.Hills ale tom beck afelipe massa jsou prostě lepší *3* -
Re: Tom
já vim to mi nemusíř říkat že je sexi *3* -
On.. DoKoNaLoSt SaMa..
On.. Je NáDheRnEj SkvěLeJ úŽaSneJ.. MáM Ve SvyM PoKoJi JeHo FoTky a ProStě Ho MiLuJu.... *14* *14* Kiss For You.. <3 -
TOM BECK
Tom je fakt krásnej a má nádhlerný oči. *14* *14* *3* *4* *8* -
Sestřenka
Hledám mojí sestřenku Lídu z Krušnejch...nemůžu tě ve fanclubu najít :D vím že sme chodíš tak si to snad přečteš :D
Míša -
Re: kobra11
to nejsi sama mě to taky štve a jak!! *16* *16* *16* *16* -
Tom
JE SEXY v KOBŘE 11 JE FAKT SEXYYYYYY *14* *4* -
kobra11
přinutil mně koukat na kobru 11, ale štve mně, že jí zas nedávaj *16* -
můj miláček
To jeho tělo je k sežrání. mnammmm. dobrý jídlo. sexy postava a pr...zadek. prostě, kdybych bydlela v Německu, určitě se stavila . miluju ho. je fakt SEEEEEEEXY. miluju hooooo. i když mám svýho Jocheca.