Přejít na výpis diskuzí

Tom Welling

OSOBNOST 31.12.2006 
130 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • clark

...

tenhle herec je super mohli by zase dávat smallville v Tv alespon se dalo na něco koukat...:)
  • tom

jeden z mejch nejoblíbenějších herců fakt nevim proč tyhle nejlepší herci nedostanou naky velký filmy.
  • iritia

Re: Cože?

je pěknej ale když je oholenej *14*
  • Vše nejlepší k narozeninám!

Je to moc pěkný chlap a výborný herec.
  • escarlate

Re: Cože?

Je tak pěknej až to bolí *1* *1*
  • iritia

Re: Re: Re: Re: TOM

když ho tak nenavidíš tak sem neloz *3* a Lex umřel protože to bylo psaný a ne že chtěl skončit *3*
  • Re: Re: Re: Re: ne

TOM JE NEJLEPŠÍ HEREC NA SVĚTĚ... NEJVÍC SE MI LÍBÍ JAK HRAJE VE SMALLVILL... CHTĚLA BICH S NÍM MÍT SEXXXXXXXXX... A DÍTĚ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • sima

neviem komu tu ma boh zehnat.tebe urcite nie
  • Re: Re: Re: Re: TOM

noo neviem kto to tam hra lepsie ako Tom
  • Re: Re: Re: TOM

hm....to nevím, ale rozhodně ho znáš, protože ve Smallville hraje taky a musím říct že to hraje líp *3* *5*
  • Re: Re: Re: TOM

já vím, ale protože Mike už v té p..ovině dál nechtěl hrát....a navíc Mike je NEJLEPŠÍ A NEJKRÁSNĚJŠÍ HEREC NA SVĚTĚ;-):p
  • 77nikola77

Re: Re: TOM

rikas ze ho nesnasis ale na smallwille se asi koukas.jo a jinak ses trapna.on maji pravdu proc sem lezes? kdyz ho tak nesnasis tak ho nech bejt ne:nemusi se ti libit ani to nemusi bejt tvuj oblibenej herec.ale nechod na jeho blog a neurazej jeho fanousky.buhvi jaka star se libi tobe treba by nam prisla jako trapak *16* *10* *13*
  • Cože?

Opravdu nechápu tu holku(nebo kluka?) kerá píše ke každýmu hezkýmu komentu nějakej urážlivej. Kdyby aspoň napsala jeden a šla pryč, jenže ona to píše ke každýmu! To je čistá závist a o jejím pravopisu pomlčím, to totiž vypovídá o úrovni.
    Jinak Tom je opravdu nejhezčí chlap, kerýho jsem kdy viděla. Řekněte mi jednu chybu, kerou na něm najdete *4*
  • erica

Weby:o)

Ahojky lidičky,nechci si tu dělat nějakou ,,reklamu",ale taky mám ráda Toma a taky Ericu Durance...a mám o nich i weby....ten Tomův ted sice pro nedostatek fandů trochu upadá,ale je jedinej českej o něm...tak kdyžtak kukněte ke mě na profil kde najdete adresky a přijdte se ke mě na blog o Erice,Tomovi nebo Rachel McAdams kuknout...budu se těšit...pá *3*
  • iritia

Re: Re: TOM

jedinej kdo chcípne je tvůj Lexik víš on totiž Clark v osme řadě bude hrát narozdíl od někeho *1*
  • Re: TOM

DOUFÁM ŽE CLARK KENT CHCÍPNE!!!!!!!A DOUFÁM ŽE HO LEX LUTHOR ZABIJE!!!!!!
    *1*
  • iritia

jj

pomalu ale jistě přicházejí další fanoušci *1*
  • kattynnka

Re: Re: ahoj :P

To teda je *14* *14*
  • iritia

Re: Re: Re: ach ta láska

to nejsi sama *14*
  • iritia

Re: ahoj :P