-
ahoj :P
Taky jsem nový fanda, takže čeest *15* *5* -
Re: Re: ach ta láska
Miluju hooo *14* -
Re: Re: Re: TOM
to je poslední co je zveřejněný totiž o 8řadě nic nevím *7* -
Re: Re: TOM
Kara řekne Lexovi, že je předurčen porazit Cestovatele a nabídne se, že ho vezme do Pevnosti, kde se naučí jak ho přemoci. Clark je ohromený rozhodnutím Kary jít za Lexem, ale ukáže se, že Brainiac se vydává za Karu, která je ve skutečnosti uvězněna v Zóně přízraků. Chloe je zadržena Ministerstvem vnitřní bezpečnosti a Lana se probudí z komatózního stavu. Mezitím, v epickém sledu událostí, se Clark utká s Lexem v Pevnosti a Lex se dozví Clarkovo tajemství. -
Re: TOM
noo nevím ale vím zhruba z netu že Lex se dozví Clárkovo tajemství a že se něco stane a v osmý ředě že pré budou jiný skety tak mooce nevím *5* -
TOM
Zdravím všechny fanoušky,
už jste někdo viděl závěrečné díly Smallville?...jsem hrozně zvědavá a nevím jak to dopadne...tak prosím pište -
Re: ach ta láska
jj je to super že už je 88členů když jsem si vzpoměla že nás bylo jen pár *3* -
ach ta láska
kdo tu rekl ze tom je nejlepsi herec na svete tak mel pravdu.on neni jen nejlepsi ale i nejkrasnejsi!!!!!!miluju ho holky jak vy vsechny!!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
nové fanda
dotáhla jsem sem novýho fanouška tak se k němu chovejte hezky *1* -
Re: láska
počké to plánuju že je to můj bnudopucí muž tak smůla holka*13* na chvíli si žije s tou opicí Janie a pak přijdu já to Los Angales on se do mě zamiluje a pak se vemem a budem mět spolu dětí *1* *1* *14* *14* *14* -
láska
Tom je nejLEPŠÍ CTĚLA BYCH S NÍM MÍT SEXXXXXXXXX!!!!!!!!!!!!!!§ *8* *8* *8* *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *7* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: pro aja05
a nebo ti spíš vadí že tom má víc fanoušku *3* -
Re: Re: Re: ne
no jooo ten Kroměříž *1* -
Re: nejlepší chlap na světě
jj tom je skvělej a to mi nikdo neveme *3* *14* -
pro aja05
http://www.smallville-cz.com/cz/epi zody_rada7_foto20.htm
a vůbec ví vůbec ten tvůj Michael bo jak se jmenuje že vůbec žiješ? *9* to fakt neví tak laskavě tady něco nevykládej že tom ani neví že vůbec žijem to je jasný noo že se nebude s každým fanouškem vybavovat chtěla bych vidět tebe jak by ses chovala kdybys byla slavná *7* -
nejlepší chlap na světě
tom je nejlepší chlap na světě miluju ho už od malička co se dívám na jeho filmy *4* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *15* *8* *4* -
Re: Re: ne
Měla sis za co připadat trapně tom welling je naprostá ztráta času, je to nejhorší herec jákýho znám, je to idiot.Nechcu vám do toho kecat, ale už byste s ním měli přestat.Vy co se vám líbí, tak ste trapný a já vás nechápu, je hroznej a hnusnej!!A navíc by si o vás neopřel ani kolo, sorry, ale je to pravda, on ani neví, že existujete a nemá o vás zájem a nikdy mít nebude!! *5* -
Re: ne
ja přesně aspoň si nepřipadám sama protože z mýho okolí ho nekdo neobdivuje a už jsem si propadala trapně *3* *14* *14* -
Re: nejkrásnější člověk na světě
sakriš ty mě mluvíš z duše já ho žeru *14* *14* *14* *14* -
nejkrásnější člověk na světě
Tom Welling je nejlepší herec co zmám. Neni to žadnej magor. vy co jste mu napsali, že je to debil,tak se pletete. nechci nikomu brát jeho názor, ale Tom Welling je pro mě absolutní 1. *14* *14*