-
Berdych skončil...
..je po nadějích na výhru US OPEN !! -
to že prohrál s Rogerem..
...zrovna na Rogers Cupu mě vůbec nepřekvapuje !!!! *15* -
vypadá trochu jako..
...Julián Záhorovský ! *15* -
Rozlobený Berdych: Za rok do Washingtonu nepřijedu
Rozlobený Berdych: Za rok do Washingtonu nepřijedu
Tomáš Berdych dnes nastoupil k utkání s Malissem, které prohrál, deset hodin poté, co se dostal do postele po výhře ve třetím kole nad Golubjovem z Kazachstánu. "Neznám jiný sport, kde by se tohle mohlo stát. V prvním setu jsem měl dojem, že ještě spím. Nebyl jsem stoprocentní. Chtěl jsem hrát lépe," řekl Berdych podle AFP. Český hráč plnil roli nejvýše nasazeného a jeho zápas začínal v poledne washingtonského času, aby byl v televizi. "Tohle je špatná zkušenost, jako jednička jsem měl mít lepší časový program," uvedl Berdych. "Proto sem za rok nepřijedu," dodal. -
největší fanda berdycha
to osmé místo je dobry snad postoupíš dál na 1 místo *1* -
-
Re: největší fanda berdycha
tak to těžko !!!! *15* -
-
Re: Re: největší fanda berdycha
Verdasco prohrál s Baghdatisem, Berdych bude světovou sedmičkou
Tomáš Berdych sice ve Washingtonu prohrál už ve čtvrtfinále, ve stejné fázi turnaje však dohrál i Fernando Verdasco a český tenista se poprvé v kariéře objeví na sedmém místě světového žebříčku. Španěl dnes podlehl 6-7 4-6 Kypřanu Marcosi Baghdatisovi.
-
-
-
filmografie...
1. "French Open 2010" (2010) TV mini-series .... Himself
2. "US Open 2009" (2009) TV mini-series .... Himself
3. "Wimbledon Championships 2009" (2009) TV mini-series .... Himself
4. "Open Access" .... Himself (1 episode, 2006)
- Paris (2006) TV episode .... Himself
*15* *15* -
nebyl na svatbě...
..škoda ! *8* -
-
Re: nebyl na svatbě...
což mi přimomíná,že Federer se zachoval stejně jako Štěpánek a svého spoluhráče Wawrinku,se kterým vyhrál na olympiádě také na svoji svatbu nepozval !! *8*
-
-
při finále se..
..trefil tenisákem do diváků a hloupý divák si míček nenechal na památku !! *15* -
škoda že odpadl z davis cupu..
..šance na postup jsou tak nízké,obávám se že Jan Hájek to sám nezvládne,Čermák a Dlouhý a Minář už vůbec ne !!!!! *8* -
-
Re: škoda že odpadl z davis cupu..
češi vedou dva nula ,takže to jde i bez Berdycha a kritici ostatních hráčů můžou být zticha !!! *15*
-
-
gratulace
Tomáš je jednička!Blahopřeju!!!Navíc je to nádhernej chlap! *14*